Forsiden
      

Ny aktør på varebilområdet har leveret 1.000 på tre år

Tirsdag 1. september 2020 kl: 10:07
Af: Redaktionen

Ny aktør på varebilområdet har leveret 1.000 på tre år

For tre år siden indledte tyske MAN salget af varebilen MAN TGE, der er en søster til Volkswagens Crafter-varebiler. For MAN var der tale om nyt territorium. Der var ingen eksisterende varebilskunder i kundekartoteket, man lige kunne starte med. Og kun få havde hørt om, at MAN også var begyndt at sælge og servicere varebiler. Så alle kunder skulle først erobres fra de eksisterende varebilsmærker. I august i år kunne man hos MAN Truck & Bus så konstatere, at det er lykkedes at markedsføre MAN’s første varebil i Danmark, da MAN TGE nummer 1.000 blev leveret

Når man kigger på registreringstallene er det værd at bemærke, at MAN primært opererer i den tunge ende af varebilsklassen med varebiler fra 3 til 5,5 tons - med hovedvægt på 3,5 tons. Dette segment er noget mindre end klassen under, og derfor er bedriften med at få solgt 1.000 MAN TGE’er til kunderne efter MAN’s eget udsagn så meget desto større.


Selvom varebilsteamet hos MAN måtte starte helt fra begyndelsen, så er den ”lastbils-DNA”, de havde med til kunderne ikke til at tage fejl af. Med 100 års lastbilsproduktion har MAN oparbejdet en forståelse for, hvad professionelle erhvervskunder har brug for, når det gælder køretøjer.


Hurtig service, både om dagen og om aftenen. Serviceaftaler og tilkøbsgarantier, der er tilpasset til erhvervskørsel, helt op til 10 år eller 600.000 km, og stor erfaring med individuelle opbygningsløsninger, er blot nogle af de tilbud, som MAN’s varebilskunder bliver mødt med, og som de har taget godt imod.


- Vi har ikke store og fine udstillingsbygninger, hvor vi sidder og venter på at kunderne kommer ind. Vi har et professionelt team af dygtige salgskonsulenter, der er vant til at opsøge kunderne, for at tage en snak om deres behov. Ingen opbygning er for besværlig for os. Vi er vant til dette. Derudover har vi et førsteklasses tysk produkt og ikke mindst en serviceorganisation og et kundefokus, der kan måle sig med alle andre varebilsmærker på markedet, siger MAN’s varebilschef Nicolai Sperling, der ikke er i tvivl om, hvorfor så mange kunder har valgt en varebil fra MAN.


- Det er en milepæl vi har nået, og jeg glæder mig allerede til vi når 1.000 varebiler mere, siger Nicolai sperling.


Danmark blandt MANs førende på varebilsområdet
Selvom Danmark er et lille land, så er det i den grad lykkedes, at få sendt MAN’s varebiler ud på gader og landeveje. Faktisk så godt, at Denmark er blandt de absolut førende markeder for MAN varebiler, når der tages højde for markedets størrelse. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst