Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent

Onsdag 16. september 2020 kl: 10:48
Share  


Af: Redaktionen

Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent

Morup Mølle Vognmandsforretning har opgraderet vognparken med en ny fire-akslet Iveco Stralis leveret af Thybo Biler. Den er ligesom firmaets fire øvrige Iveco-modeller valgt på grund af driftssikkerheden

Thy-vognmand har 25-års jubilæum med italiensk lastbilproducent
Gennem de seneste 25 år har Jan Olesen som ejer og driver Morup Mølle Vognmandsforretning kun haft Iveco-lastbiler. Firmaet, der har base i Morup Mølle i Thy og råder over fem lastbiler, har gennem 30 år samarbejdet med Thybo Biler i Thisted.


- Vi er en meget lokal vognmandsforretning, der lægger vægt på at levere som aftalt til kunderne. Eller som vores slogan siger: Levering til tiden. Det er derfor afgørende, at bilerne er driftssikre, så vi ikke risikerer, at kunderne pludselig skal stå og vente, fordi vi ikke kan være der til den tid, der er aftalt, siger vognmand Jan Olesen og fortsætter:


- Iveco-modellerne er meget driftssikre, og samtidig yder Thybo Biler altid en rigtig god service. Det siger også lidt, at den nye model erstatter en bil, der har kørt godt og stabilt de seneste 17 år.


Morup Mølle Vognmandsforretning servicerer primært håndværkere, entreprenører, landmænd og industrivirksomheder i Thy. Opgaverne omfatter alt fra kranarbejde og transport af flyttegods til flytning af korn med suge- og blæseanlæg samt fragt af muslinger.
Virksomheden udfører også en række andre opgaver som eksempelvis salg og levering af sand, grus, granit og træflis. Dertil kommer kørsel af pallevarer med truck og arbejde med gummiged.


Den nye fire-akslede Iveco Stralis er leveret med en 570 hk Euro-6 dieselmotor og opbygget med kran og hejs.


Førerhuset har fået en gang plys indvendigt for at markere, at det nu er 25 år siden, at Morup Mølle Vognmandsforretning begyndte at køre Iveco.


- Det er en model til universel brug, der egner sig rigtigt godt til de mange forskellige opgaver, som Morup Mølle Vognmandsforretning udfører. Men den har også en del at leve op til, for den erstatter en bil, der har kørt omkring 2 mio. km med samme drivline gennem alle årene, siger indehaver af Thybo Biler, Henning Mikkelsen.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Traileren er bygget til bulktransport af fisk
- Lastvognssælger vender tilbage til Viborg
- Chauffør med fire-akslet lastbil med kran og hejs har 650 heste til disposition
- Opbygger opdaterede demobil i kundens stil
- Gartner lægger an til arbejde med ny wirehejs-lastbil
- Bokstraileren har en enkelt 10-tons aksel
- Engelsk lastbilfabrik har bygget nummer 100.000
- Svenske sideloadere får ny servicedækning i Danmark
- Volvo Trucks har skubbet to trækkere over til fragtmand fra Silkeborg
- Linktrailere kan også være med åbent lad
- Chaufførerne har selv trucken med til aflæsning
- Vognmand i Hvornum valgte V8’er endnu en gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst