Klik venligst

Forsiden
      

Trucken kan medbringer 100 procent bæredygtig energi

Fredag 12. marts 2021 kl: 13:59
Share  


Af: Redaktionen

Trucken kan medbringer 100 procent bæredygtig energi

Virksomheden SAWO, der blandt andet opbygger lastbiler med kraner og hejs, leverer også medbringertrucks. På det områder oplyser Sawo, at producenten af Moffett-trucks har lanceret verdens første elektriske medbringertruck med lithium/ion-batterier med træk på alle hjul


Trucken kan medbringer 100 procent bæredygtig energi
Den nye Moffett eSerie, der i øjeblikket fås i fire E4 NX-modeller, hvor der tilføjes flere efterhånden, kører emissionsfrit, behageligt og mere sikker for operatøren, da den næsten er lydløs og har færre og mindre vibrationer end en dieseldrevet truck. Den lave støj betyder, at den kan betjenes uden ørepropper, så føreren både kan se og høre fare. Det kan også betjenes om natten og levere godset ind i lagerhaller. 


Inde i chassiset på en Moffett M4 har HIAB konstrueret en m


Den nye elektriske medbringertruck, der får energien fra lithium/ion-batterier, har nye håndtag og nyt HMI-display (Human Machine Interface), der viser batterikapacitet, maskinens ydeevne og serviceoplysninger. Moffett-trucken kan oplades fra en almindelig stikkontakt eller fra et 30A-stik for hurtigere opladning samt af lastbilen under køreturen mellem leveringerne. 


Sawo fremfører, at de samlede ejertidsomkostninger er lavere ved den elektriske model end ved den tilsvarende dieselmodel, da dener konstrueret med færre bevægelige dele, hvilket reducerer servicetiden og -omkostningerne.


Moffett eSerie er det nærliggende valg for kunder, der har brug for at komme ind i områder, hvor der er krav til udslip og støj.


Moffett eSerie har en indbygget forbindelse, så ejere kan få adgang til Hiab's HiConnectTM. HiConnect overvåger over 100 maskinparametre. Nogle vises på HMI, mens hele spektret af data er tilgængeligt fra HiConnect-webportalen. Parametre spænder fra batterikapacitet til leveringsrute og -tid, førersikkerhed og servicemeddelelser. 
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Danmark er håbløst bagud
- Sønderjysk vognmand har kædet to trailere til sin flåde
- Flytteforretning trak tre tre-akslede trailere til Hovedstaden
- Erfarne branchekræfter står bag nyt totalkoncept til varebiler
- Vognmand giver transporterne en overførsel
- Bakspejlet kan "se" gennem en blændet bagdør og en tildækket rude
- Lastbilerne er nu alle fra samme leverandør
- Fynsk vognmand får fabriksnye gardintrailere fra Jylland
- Helsingør-vognmand vendte blikket fra øst mod sydvest
- Fyns vognmand kører kølige varer med ny tre-akslet køletrailer
- Varevognspaletten bliver udvidet med franske specialiteter
- Varebil skifter idenditet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst