Klik venligst

Forsiden
      

Fragtmand har fået seks ud af ni

Tirsdag 16. marts 2021 kl: 12:39
Share  


Af: Redaktionen

Fragtmand har fået seks ud af ni

Fragtmandsfirmaet J. Nørgaard Petersen A/S, der er en af de større fragtmænd på Danske Fragtmænds terminal i Høje Taastrup, har fået leveret seks nye fragtbiler af Volvo Truck Center i Taastrup. Fragtbilerne er opbygget med fragtlad hos Lavmands Karosserifabrik, er de første seks ud af en ordre på ni

- Vi synes, vi har et rigtig godt samarbejde med Volvo. Det er vigtigt, at vi har en god dialog og et godt partnerskab. Det er desuden et stort plus at Volvo har et bredt sortiment med 14, 18 og 26 tons biler, siger direktør Jesper Nørgaard og peger på, at det også er vigtigt for virksomheden, at det ikke kræver ekstra mandskab, når der skal afleveres eller afhentes biler efter servicebesøg, da Volvo Truck Center ligger i gåafstand fra fragtmandsvirksomheden.


Den første leverance består af fire Volvo FM 330 4x2 med langt chassis. Bilerne er udstyret med dagførerhus med Komfort+ pakken (DriveFM+) med blandt andet solskærm, fjernbetjente dørlåse og klimaanlæg. De fire lastbiler har 11 liters motorer, der yder 330 hk, I-Shift automatgearkasse, fuld luftaffjedring, og en akselafstand på 6.000 mm.Opbygningen med fragtmandslad med ekstra forstærket forsmæk er udført hos Lavmands Karosserifabrik. 
Slutklargøring er foretaget af opbygger-teamet hos Volvo Truck Center i Taastrup, der er bilernes faste servicested.


Ud over de fire Volvo FM 330 fik J. Nørgaard Petersen A/S også leveret to to-akslede Volvo FL 250, som også er opbygget med fragtmandslad hos Lavmands Karosserifabrik. De to Volvo FL er leveret med 8 liters motorer på 250 hk.


J. Nørgaard Petersen A/S har desuden tegnet Guld-servicekontrakt, der inkluderer forebyggende vedligeholdelse og alle lastbilsreparationer og der benyttes Volvos flådestyringssystem Dynafleet. Finansieringen er sket via VFS (Volvo Finans).Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Danmark er håbløst bagud
- Sønderjysk vognmand har kædet to trailere til sin flåde
- Flytteforretning trak tre tre-akslede trailere til Hovedstaden
- Erfarne branchekræfter står bag nyt totalkoncept til varebiler
- Vognmand giver transporterne en overførsel
- Bakspejlet kan "se" gennem en blændet bagdør og en tildækket rude
- Lastbilerne er nu alle fra samme leverandør
- Fynsk vognmand får fabriksnye gardintrailere fra Jylland
- Helsingør-vognmand vendte blikket fra øst mod sydvest
- Fyns vognmand kører kølige varer med ny tre-akslet køletrailer
- Varevognspaletten bliver udvidet med franske specialiteter
- Varebil skifter idenditet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst