Forsiden
      

Ny kran fra Italien løfter lodret

Tirsdag 18. maj 2021 kl: 13:59
Share  


Af: Redaktionen

Ny kran fra Italien løfter lodret

Den italienske kranproducent, Effer, der indgår i Hiab-koncernen, har lanceret en ny kran - Effer 1000 - der bringer ny kraft til lodrette løft

Effer 1000 ligger i det store kransegment og kan leveres med ni udskud og med seks jib-udskud. Kranen har løftekapacitet på 2.300 kg i 26 meters højde samt en maksimal nyttelast på 5.800 kg i 23 meters højde. Kranen vejer 9.500 kg og leverer en ydeevne, der matcher større kraner, hvilket reducerer emissioner og ejeromkostninger.


Kranens ydeevne og størrelse gør den ifølge den danske forhansler - opbyggervirksomheden Sawo - ideel til drift i storbyområder med høje bygninger, hvor den kan arbejde med tunge belastninger i høje højder, da den ikke behøver at være installeret på de større lastbiler. Kranen er designet på baggrund af feedback fra Effer-kunder i byggebranchen og udlejnings- og servicevirksomheder, der gerne ville have en kran til at levere tunge belastninger i stor højde.


Nøglen til kranens lodrette ydeevne er en ti-kantet profil af kranarmen, der leverer den nødvendige styrke til at understøtte de tungeste belastninger og samtidig reducerer side-svingninger til et minimum og forøgelse af den samlede præcision.


Kranen har også den nye Multipower Jib, der bevarer ydeevnen på de højere niveauer af udskud, selv fra femte til niende udskuds brug. Kranen kan installeres med valgfri Effers V-Stab og CroSStab så lastbilen med kranen kan placeres med maksimal stabilitet.


Kranen er udstyret med Effer's Progress 2.0 styresystem, der muliggør forbundne digitale løsninger, så ejere og flådechefer kan hente data om brugen og ydeevne for kranen for at lette vedligeholdelsesplanlægning og forbedre oppetid.


Progress 2.0 er CE-kompatibel og leverer adskillige sikkerhedsfunktioner som supportfunktioner og sensorer, der hjælper operatørerne under arbejdscyklusserne og undgår for store belastningsrisici og afbrydelsesindgreb, når det er nødvendigt.

Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Østsvenske lastbiler kan leveres med længere førerhuse
- Hybrid-lastbilen kørte støjfrit rundt smilets by
- Mandag kobler vi os på en PHEV-lastbil
- Galten ved Aarhus får nyt center for italienske kraner
- Tilst-vognmand får kran leveret af opbygger i Tilst
- Vognmand med show-lastbiler har fået ny tre-akslet trækker
- Transportvirksomhed i Ikast tog fire city-trailere
- Fransk lastbilproducent tager tilpasningscenter i brug
- Logistik-virksomhed sikrer de daglige leverance med 14 nye varebiler
- Risskov-vognmand tipper med tre-akslet kærre med gaffellommer
- Vognmand i Greve fået en fransk lastbil
- Godt 275 udstillere har booket stand på efterårets transportmesse i Herning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst