Forsiden
      

Luftaffjedring løfter varevogn op på et nyt niveau

Torsdag 3. juni 2021 kl: 21:00
Share  


Af: Redaktionen

Luftaffjedring løfter varevogn op på et nyt niveau

Den italienske producent af store og små erhvervskøretøjer - Iveco - der er en del af den amerikansk-baserede CNH-koncern, lancerede forleden en ny opdateret udgave af sin Daily-serie af kassevogne og små lastbiler. De opdaterede modeller er udstyret med Daily dAir-Pro-luftaffjedring, der er en særlig intelligent luftaffjedring med smart elektronisk styring, hvilket er en nyskabelse. Den nye luftaffjedring forbedrer kørekomforten, beskytter fører og gods samt tilpasser sig anvendelsen

Daily Air-Pro-luftaffjedringen tilpasser sig løbende anvendelsesforholdene, hvilket giver en enestående glat og sikker kørsel for både fører og last. Air-Pro Continuous Damping Control (CDC) er et specielt system, som reagerer næsten øjeblikkeligt på ujævnheder på vejen, og for hver 10 millisekunder beregner det ideelle tryk på hver støddæmper for at levere den bedste dynamiske respons. Vibrationerne er reduceret med 25 procent og bidrager dermed yderligere til en behagelig køreoplevelse.


Det intelligente Air-Pro-system tilpasser sig også førerens krav og giver mulighed for at styre affjedringens adfærd. Ved at vælge indstillingen Soft kan føreren prioritere komforten. Vælges Load optimeres manøvreegenskaberne og krængningskontrollen ved fuld last. Eller føreren kan med Auto-indstillingen overlade det til systemet selv at tilpasse affjedringen. Air-Pro-affjedringen tilpasser sig bilens last og reducerer krængningsvinklen med 30 procent i sving, hvilket forbedrer førerens sikkerhed og beskytter lasten.


Air-Pro-affjedringen gør læsning og losning let og effektiv ved at justere højden på køretøjets chassisramme på mindre end 10 sekunder. En hukommelsesfunktion gør det også muligt for føreren at lagre tilpasningen til de sædvanlige læssehøjder, så det bliver endnu nemmere at gøre køretøjet klar.


Det intelligente Air-Pro-system er let at styre via en drejekontakt på instrumentpanelet og ny, intuitiv TFT-grafik.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Østsvenske lastbiler kan leveres med længere førerhuse
- Hybrid-lastbilen kørte støjfrit rundt smilets by
- Mandag kobler vi os på en PHEV-lastbil
- Galten ved Aarhus får nyt center for italienske kraner
- Tilst-vognmand får kran leveret af opbygger i Tilst
- Vognmand med show-lastbiler har fået ny tre-akslet trækker
- Transportvirksomhed i Ikast tog fire city-trailere
- Fransk lastbilproducent tager tilpasningscenter i brug
- Logistik-virksomhed sikrer de daglige leverance med 14 nye varebiler
- Risskov-vognmand tipper med tre-akslet kærre med gaffellommer
- Vognmand i Greve fået en fransk lastbil
- Godt 275 udstillere har booket stand på efterårets transportmesse i Herning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst