Forsiden
      

Godt 275 udstillere har booket stand på efterårets transportmesse i Herning

Onsdag 16. juni 2021 kl: 08:00
Af: Redaktionen

Tre måneder før Transport 2021 åbner i Messecenter Herning i dagene 16, 17. og 18. september, har 275 udstillere booket stand - tre af dem er Mercedes-Benz, Scania og MAN

- Vi sætter stor pris på opbakningen og glæder os over, at branchen bakker så massivt op om transportmessen. Godt 275 udstillere har allerede booket en stand, så det tegner til at blive en af de største transportmesser med mere end 80.000 kvadratmeters indendørs udstillingsareal, siger Lars Meedom, der er ansvarlig for salget på transportmessen.


- Generelt mærker vi en stor efterspørgsel på det personlige møde, så vi glæder os meget til at danne rammen om dette til september, siger han videre.


Udstillerlisten på Transport 2021 tæller blandt andre opbyggervirksomheden Sawo, kranleverandøren, Palfinger, reservedelsleverandøren Besko, handelsfirmaet Lastas og tankvognsproducenten VM Tarm. Men blandt udstillerne er også lastbilimportørerne Mercedes-Benz, Scania og MAN. Hos Mercedes-Benz ser man frem til at deltage på Transport 2021 og møde både kunder og samarbejdspartnere.

 
- Vi glæder os rigtig meget til igen at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere, og generelt fornemmer vi et stort opsparet behov for at ses ansigt til ansigt - og selvfølgelig se på lastbilnyheder. På Transport 2021 fokuserer vi både på nye spændende varianter inden for vores dieselprogram, optimal sikkerhed og naturligvis den grønne omstilling, siger Mikael Voigt, Marketing Manager & Head of Trucks eMobility launch Team, Mercedes-Benz Trucks Danmark.
 

Hos Scania Danmark peger Marketing and Communication Manager  Jannie Christensen på, at man hos Scania glæder sig meget til at møde fans, kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere. 


- Vi håber, at vi med vores ambitiøse deltagelse på messen kan vise både vores klassiske modeller til bykørsel og entreprenørkørsel og så naturligvis også vores nyeste og største udgave af de berømte V8'ere. Men vi ser særligt frem til at inspirere transportbranchen i det store skifte mod et bæredygtigt transportsystem, vi står overfor lige nu. Det vil vi gøre med konferenceindlæg, eksempler på forskellige alternative drivliner og et veloplagt team, der er klar til at svare på spørgsmål, siger Jannie Christensen.


MAN Truck & Bus Danmark A/S ser også frem til at deltage på Transport-messen, hvor de fremviser koncernens nye lastbilgeneration.

 
- MAN Truck & Bus har igennem 2020 og 2021 været i gang med at lancere vores nye lastbilgeneration. Transport-messen bliver første gang, at vi kan vise alle fire nye lastbiler samlet. Dertil kommer, at vi også på messen vil vise vores varebiler og busser, siger Claus Lindholm, der er Head of Market Communication Scandinavia.


- Alle vores mange online platforme og sociale medier kan naturligvis bruges til at vise nyheder, men transportmessen kan noget helt specielt. På de tre messedage kan vi nemlig komme i dialog med vores kunder og få en dejlig uforpligtende branchesnak, siger han videre.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst