Forsiden
      

Tysk bilkoncern lancerer ny udgave af varebil

Torsdag 26. august 2021 kl: 15:53
Af: Redaktionen

Tysk bilkoncern lancerer ny udgave af varebil

Daimler-koncernen med blandt andet Mercedes-Benz har verdenspremiere på en ny udgave af den mindre varebil Mercedes- Benz Citan, der markerer sig i det kompakte varebilssegment med sit design, udstyrsniveau og mere plads samt høj komfort og funktionalitet. I første omgang er det modeller med benzin- og dieselmotrer, der bliver sendt på markedet, men en fuld-elektriske model - eCitan med en forventet rækkevidde på op til 285 kilometer på en opladning . ventes på gade i løbet af næste år

Tysk bilkoncern lancerer ny udgave af varebil
Mercedes-Benz Citan er den mindste model i rækken af varebiler fra Mercedes-Benz, og kombinationen af et kompakt ydre, stor rummelighed og fleksibilitet har gjort modellen populær hos små og store erhvervsdrivende.


- Verdenspremieren af den ny Mercedes-Benz Citan repræsenterer en vigtig milepæl for Mercedes-Benz, for med et nyt, markant design, endnu større rummelighed og fleksibilitet samt et højt udstyrsniveau, der lægger sig op ad det, vi kender fra Mercedes-Benz’ personbiler, placerer den nye Citan sig i forrest i kompaktsegmentet, siger salgschef hos Mercedes-Benz Vans i Danmark, Louise Klink Raaschou.


Designmæssigt lægger den nye Mercedes-Benz Citansig op af både Vito og Sprinter - inde såvel som ude. 


Den ny Citan fås i to forskellige størrelser. Den mindste version, der har 2.716 mm mellem for- og bagaksel, har et varerum, der afhængig af udgave kan rumme op 2,9 kubikmeter. Takket være den fleksible skillevæg, der gør det muligt at inddrage passagersædet som en del af varerummet, kan opbevaringspladsen forlænges op til 3,05 meter. Citan må derudover trække op til 1,5 ton og fås desuden med skydedøre på begge sider, ligesom det er muligt at vælge mellem top- eller sidehængslede bagdøre. 


Elektrisk Citan allerede i 2022 
I anden halvdel af 2022 lancerer Mercedes-Benz en batteri-elektrisk udgave - eCitan - med en forventet rækkevidde på op til 285 kilometer på en opladning efter WLTP-normen. Den fuldelektriske variant leverer samme rummelighed, som de konventionelle modeller og fås desuden med mulighed for træk. Det vil blive muligt at lade batteriet fra 10 til 80 procent på ned til 40 minutter ved lynladning. 







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst