Forsiden
      

Lastbilsælger lånte lastbil og blev lastbilkøber

Fredag 29. oktober 2021 kl: 16:08
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilsælger lånte lastbil og blev lastbilkøber

Når man efter syv år som lastbilsælger springer ud som vognmand, ligger det jo lige for at sælge sin første lastbil til sig selv med en ordentlig rabat. Det fik Christian Pedersen fra Aars dog ikke lov til, da han efter fem år som Scania-sælger hos Stiholt valgte at forlade skrivebordet og sætte sig bag rattet i CP Transport


Lastbilsælger lånte lastbil og blev lastbilkøber
Christian Pedersen fik i stedet lov til at leje en Scania R 650 fra Stiholts udlejningsflåde i nogle måneder, indtil han kunne få leveret sin nye tre-akslede Scania R 500 A6x2.


- Det var jo fristende at skrive under på en slutseddel både som sælger og køber til en rigtig skarp pris, men lige som der ikke var noget fikumdik, da jeg var sælger, var der det heller ikke, da jeg var køber, siger Christian Pedersen. 
Derfor har Stiholt’s markedschef Jens Holger Pedersen skrevet under som sælger, så alt er gået ordentligt til.


Christian Pedersen har efter i alt syv år som lastbilsælger - to år hos MAN og senest fem år hos Stiholt - etableret sin lille vognmandsforretning i en alder af 27 år. Han var rigtig glad både for sit arbejde og sine arbejdsgivere, men han har altid haft en vognmand i maven, og den drøm skulle altså realiseres.


- Det er gået rigtig fint i starten. Jeg har fået en virkelig god kunde med kørsel af blandt andet dagligvarer i det meste af Jylland, og så kører jeg lidt for et par andre kunder, når det passer, fortæller Christian Pedersen. 


Han er overbevist om, at han sagtens når de 120.000 km om året, som han har tegnet en seks-årig serviceaftale med udvidet drivlinedækning på.


- Nu har jeg jo talt varmt for mine tidligere lastbilkunder om Stiholt’s konkurrencedygtige serviceaftaler, så sådan en har jeg også valgt til min egen bil, siger den nye vognmand.


Christian Pedersens nye R 500 kalder han for en drømmebil til den type kørsel, han regner med at beskæftige sig med i de kommende år.


- Den R 650 bil, som jeg lejede hos Stiholt, indtil jeg fik min egen R 500, var jo lidt som at skyde gråspurve med kanoner. Den var nu overraskende økonomisk selv med V8’eren, men den seks cylindrede motor i R 500 er bare endnu mere økonomisk, siger den tidligere lastbilsælger og nuværende vognmand.Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Efterspørgslen efter brugte lastbiler er stigende
- Vognmand valgte brugte V8-ere som nye lastbiler
- Kabel- og anlægsentreprenør har fået fire-akslet opbygget med kran og tip
- Sjællandsk vognmand med mange sider får ny alsidig opbygning
- Maskintraileren har lange og brede ramper
- Vognmand på toppen af Danmark tager forskud på sit jubilæum med tre nye trækkere
- Producent af isolering tager initiativ til klimavenlig transport på Sjælland
- Sværlasttrailerne er bygget med bukke
- Vognmand i Næstved får to nye opbygninger med kran og lad
- Tysk-fransk varebil bliver kåret som Van of the Year 2022
- Amerikansk nethandelsvirksomhed skal bruge 1.064 gasdrevne lastbiler
- Entreprenør i Slagelse fik vognen opbygget i Himmerland og leveret fra Køge

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst