Forsiden
      

Hollandsk lastbilproducent har sat gang i serieproduktionen af sin nye generation

Fredag 5. november 2021 kl: 12:26
Share  


Af: Redaktionen

Hollandsk lastbilproducent har sat gang i serieproduktionen af sin nye generation

Torsdag markerede hollandske DAF, at serieproduktion af den nye generation af lastbiler er gået i gang på fabrikken i Eindhoven. Den officielle ”Job One” lastbil - en rød DAF XG+ med en 12,9 liters Paccar MX-13 motor - blev præsenteret for administrerende direktør og ejer af Verbeek Agra Vision, André Verbeek, af John Jorritsma, der er borgmester i Eindhoven, og Harry Wolters, der er præsident for DAF

DAF er den første lastbilproducent, der introducerer en ny generation af lastbiler, der er udviklet i overensstemmelse med de nye europæiske regler for vægt og dimensioner for lastbiler.


- Det betyder, at vores nye lastbiler til langturstransport - de nye XF, XG og XG+ - sætter ny benchmark for effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort, sagde Harry Wolters.


Øget effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort var hovedårsagerne til, at EU-Kommissionen var parat til at give lastbilindustrien bogstaveligt talt mere plads til at udvikle nye, optimale kabiner. 


- Ved at forlænge fronten med 16 centimeter og have maksimal opmærksomhed på aerodynamikken, har vi været i stand til at opnå brændstofbesparelser på 10 procent og en tilsvarende reduktion i CO2 emissioner, påpegede han.


Eindhovens borgmester, John Jorritsma, var tydeligt stolt over byens lastbilpræstationer.


- Det hele foregår i Eindhoven. En by med teknologi, design og viden. At DAF i dag starter sin serieproduktion af en ny generation af revolutionerende lastbiler - alle højteknologiske produkter - er netop et bevis på det, fremhævede han.


Ny standard inden for chaufførkomfort
Den første lastbil i den nye generations serie blev leveret til André Verbeek, administrerende direktør/ejer af det hollandske firma Verbeek Agra Vision, som er specialiseret i national og international transport af fjerkræ og æg med en flåde på 30 køretøjer, hvoraf 25 er DAF. Milepælen XG+ vil komme i drift hos datterselskabet Hennentransport Hooijer. 


- Ud over uovertruffen pålidelighed og lave omkostninger pr. kilometer er det enestående niveau for chaufførkomfort også en vigtig grund til vores beslutning om at vælge DAF, sagde André Verbeek og fortsatte:


- Og med den nye topmodel XG+ har DAF igen sat en ny standard. En meget vigtig faktor i disse tider med chaufførmangel.
Tekst til ovenstående billede:

DAF medarbejdere fejrer starten på serieproduktionen af ​​New Generation DAF lastbiler sammen med blandt andre Harry Wolters (præsident for DAF), André Verbeek, direktør/ejer af Verbeek Agra Vision og ejer af den nye lastbil, Niels Verbeek og John Jorritsma (borgmester i Eindhoven).

Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Efterspørgslen efter brugte lastbiler er stigende
- Vognmand valgte brugte V8-ere som nye lastbiler
- Kabel- og anlægsentreprenør har fået fire-akslet opbygget med kran og tip
- Sjællandsk vognmand med mange sider får ny alsidig opbygning
- Maskintraileren har lange og brede ramper
- Vognmand på toppen af Danmark tager forskud på sit jubilæum med tre nye trækkere
- Producent af isolering tager initiativ til klimavenlig transport på Sjælland
- Sværlasttrailerne er bygget med bukke
- Vognmand i Næstved får to nye opbygninger med kran og lad
- Tysk-fransk varebil bliver kåret som Van of the Year 2022
- Amerikansk nethandelsvirksomhed skal bruge 1.064 gasdrevne lastbiler
- Entreprenør i Slagelse fik vognen opbygget i Himmerland og leveret fra Køge

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst