Forsiden
      

SAWO præsenterer HIABs største kran til dato

Tirsdag 21. december 2021 kl: 13:30
Share  


Af: Redaktionen

SAWO præsenterer HIABs største kran til dato

Kranen har fået produktbetegnelsen HIAB iQ 1188. Det er en kran med lang rækkevidde, den tilbydes blandt andet som 9+6, med den nye Jib 155Q eller med 10 udskud uden Jib. IQ-serien er den nye generation af stykgodskraner fra HIAB med nyt styresystem, SPACEevo.

SAWO kan med glæde præsentere HIAB iQ 1188 HiPro, en ny stykgodskran i 110 ton/meter-klassen, med HIABs helt nye kontrolsystem, der giver et løft til produktivitet og sikkerhed. Den har det nye styresystem SPACEevo i kombination med CombiDrive4 fjernbetjeningen, som bruges for første gang på HIAB iQ 1188 HiPro. HIAB iQ 1188 HiPro er den største HIAB-kran til dato.

Den har en lang rækkevidde og en stor løftekapacitet, men med let og kompakt design. Den leverer ydeevnen som en 110 ton/meter stykgodskran, men den ligner en 90-ton/meter stykgodskran i størrelsen.
Det betyder, at den kan monteres på 4-akslede køretøjer og stadig give plads til nyttelast, samt reducerer omkostninger og brændstofforbrug. Dette forhold mellem ydeevne og vægt er muligt takket være det nye patenterede armsystem V12- Power.

-En del kunder ønsker store kraner, der er velegnede til en lang række opgaver, i en mindre kranpakke for at øge fleksibiliteten, reducere driftsomkostningerne og forbedre brændstofeffektiviteten, udtaler SAWO.
HIAB er stolte af at have lanceret vores hidtil største HIAB-kran med nogle fantastiske nye teknologiske funktioner til at levere uovertruffen ydeevne og sikkerhed. HIAB iQ 1188 HiPro er den første kran i IQ-serien, som skal sætte en ny standard for præcis kranstyring, høje hastigheder og personlige indstillinger som gør arbejdet mere effektivt.

Samtidig introduceres nye funktioner, der vil gøre krankørsel sikrere end nogensinde for både chaufføren og hans omgivelser. Det nye SPACEevo styresystem gør det muligt at betjene kranen meget præcist, selv ved høje hastigheder. Styresystemet er baseret på en åben teknisk platform, der muliggør løbende opdateringer.

Kranen betjenes af den nye fjernbetjening CombiDrive4, der giver mere information i form af eksempelvis mere beskrivende fejlkoder, og har større farveskærme, feedback via vibrationer og øget batterilevetid.

Batteriet til den nye CombiDrive4 fjernbetjening er udstyret med en chip, der muliggør at den enkelte kranfører kan vælge personlige indstillinger for f.eks. hastighed og kranreaktion. Hver enkelt bruger af kranen kan have egen opsætning der nemt skiftes, via udskiftning af batteriet

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Evolutionen er kommet til Randers
- Entreprenør er steget om bord i et nyt vogntog
- Det er intj så ring
- Aarhus-vognmand har hentet trailer og kærre i Hedensted
- Vognmand i Middelfart hentede city-gardintrailer med langsnudet trækker
- Randersvognmand har taget to tre-akslede trækkere i brug
- Olieselskab møder talstærkt op på transportmesse i Greve
- Greve lægger endnu en gang arealer til transportmesse
- El-lastbil på 7,5 ton laster op til 3,9 ton
- Transportmesse er tilbage i Jönköping
- Vinderbil fra ørkenrally i Saudi Arabien kører ind på messe i Sverige
- Fremover fører fem FH'ere godset frem

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst