Klik venligstForsiden
      

Opbevaringsfirma får tre mere i boksen

Tirsdag 29. marts 2022 kl: 16:00
Share  


Af: Redaktionen

Opbevaringsfirma får tre mere i boksen

For godt et par år siden leverede Scania-forhandleren Stiholt A/S en fire-akslet Scania S 730 B8x2 til virksomheden Boxit, der tilbyder løsninger til opbevaring af eksempelvis flyttegods. Den var udstyret Scania's største S-førerhus, den på det tidspunkt stærkeste V8’er på 730 hk, den kraftigste gearkasse med retarder samt en udstyrsliste, der var længere end de hydrauliske udskud på lastbilens Palfinger kran. Nu har Stiholt leveret tre nye Scania'er efter samme opskrift til Boxit

Christian Nielsen, der er grundlægger og ejer af Boxit, har taget de tre nye super-Scania'er i brug til kørsel med firmaet karakteristiske 20-fods flytte-, opbevarings- og køle-/frysecontainere, som Boxit er kendt for at udleje over hele Danmark. Blandt kunderne er både private, håndværkere og erhvervsvirksomheder, der blandt andet bruger containerne til flytning af indbo, opbevaring af værktøj og byggematerialer og eksternt lager.


Containerne bliver med de nye fire-akslede Scania'er opbygget med kran transporteret standsmæssigt. Der er tale om to fire-akslede Scania 730 S B8x2*6 og en tilsvarende Scania 660 S, som bringer Boxit's flåde op på syv vogntog, der alle er leveret efter samme opskrift - fire-akslede forvogne med en masse komfort- og sikkerhedsudstyr opbygget med en stor Palfinger-kran med en tre-akslet kærre i anhængertrækket.


Når Boxit leverer sine udlejningscontainere, skal de tit løftes langt ind på en byggegrund eller over en høj hæk, og ofte er de helt eller delvis lastet med indbo, værktøj, byggematerialer og lignende. Derfor er de udstyret med kraftige 65 tm Palfinger-kraner, der eksempelvis kan løfte en tom 20-fods container ud på næsten 20 meter. Og endelig fungerer bilerne også som rullende reklamer for Boxet.


Boxit's tre nye Scania’er er opbygget med kran, lad og kærre hos FKB (Fyns Karosseri Byg) i Odense, mens KB Sprøjtelakering i Harken syd for Hjørring har malet dem i firmaets farver. Endelig har FL Buur i Vrå kastet glans over førerhusenes interiør, inden Stiholt i Aalborg har klargjort dem til levering.


Det er Stiholt's markedschef Jens Holger Pedersen, der har leveret både de tre nye og de tidligere Scania til Boxet.Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Særlig transportvirksomhed nørder lastbiler fra top til tå og føjer tre nye til flåden
- Fossilfrit produceret stål bliver en bærende del i el-lastbiler
- Japansk bilproducent åbner for salget af ny elektrisk varebil i Danmark
- Specialist i kranopgaver kører plader ud med seks nye vogntog
- Hollandsk trailerproducent markerer 110 år på vejene
- Christiansfelder-vognmand tager det tunge læs i sengen
- Svensk lastbil med 500 heste vinder i tyske sammenligningstest
- Vognmand fra Salten kører med sand med mere i ny tip-kærre
- Gardintrailer med truckbeslag skal køre hos vognmand i Aabenraa
- Belægningsspecialist kører ud med den tredie i rækken
- Fire-akslet tip-trailer skal bære affald frem
- Sværlasttrailer følger efter trækker fra Randers

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst