Klik venligstForsiden
      
VOGNMAND I VENDSYSSEL:

Det er intj så ring

Fredag 19. august 2022 kl: 10:27
Share  


Af: Redaktionen

Det er intj så ring

Der var én, der var to, og nu er der tre næsten helt ens fire-akslede Scania'er med kroghejs hos Toftegaards Transport i Hjørring. Den første i rækken er en R 580 B8x4*4 med et Joab-kroghejs, som blev leveret for et par år siden af Peter Munkholm fra den nordjyske Scania-forhandler, Stiholt. Nummer to og tre er nye Scania R 590’ere, som Peter Munkholm har leveret inden for de seneste par måneder

VOGNMAND I VENDSYSSEL:: Det er intj så ring
Toftegaards Transport drives af vognmandsparret Louise og Kasper Christensen. Sidstnævnte er tæt på sit 10-års jubilæum, efter han trådte ind i sin fars vognmandsforretning i 2012, mens Louise ”kun” har været med i virksomheden i seks år. Alligevel har hun haft en stor finger med i spillet, for i de seneste fem år er vognparken vokset fra to til ni lastbiler - alle svenske med en stor overvægt af Scania'er.


Louise og Kasper arbejder primært fra kontoret, men begge er ikke blege for at tage en tur bag rattet i en af de ni lastbiler, hvis det brænder på.


- Vi har gode chauffører, så de fortjener noget ordentligt grej, der ser ordentligt ud, siger Louise med henvisning til, at de seneste Scania alle er V8’ere med opbygning og udstyr i topklasse. 


De er alle blevet lakeret af Mosegaards Autolakering i Bramming, som ikke har ry for at levere de billigste lakeringer, men til gengæld har ry for at levere nogle af de bedste lakeringer. Det gælder ikke mindst Toftegaards Transports seneste Scania’er, hvor Mosegaards fik frit slag til at lakere den første R 580 i en helt nyt design for to år siden. Og de to nye R 590’ere er lakeret på præcis samme måde.


At det skal være ordentligt, gælder ifølge Louise også for samarbejdet med Stiholt og ikke mindst opbygningsafdelingen i Aalborg. Det er Højbjerg Maskinfabrik (HMF), der har lagt Joab-kroghejsene på Scania-chassiserne, mens det er Stiholt, der har stået for resten af opbygningerne.


- Og det er intj så ringe endda, som Louise Christensen udtrykker det.


Toftegaards Transport beskæftiger sig med meget blandet kørsel i det nordjyske. Der køres eksempelvis med sand og grus, containere, gylle, halm og dybstrøelse til biogasproduktion, roer, kartofler i store mængder samt udføres kranopgaver, nedbrydning, entreprenørarbejde med egen maskinpark og meget mere.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DAF'en går lavt med plads i tre meters højde
- Bokstrailer rummer 90 kubikmeter med plads til 34 paller på gulvet
- Hollandsk lastbil bliver årets flådelastbil i Storbritannien
- Vognmand fra Ikast kommer med godset, der går
- Tre-akslet påhængsvogn skal køre for trætransportvirksomhed
- Italiensk lastbilproducent lancerede batteri-elektrisk lastbil på transportmesse
- Varebil med stor markedsandel kommer i elektriske modeller
- Amerikansk-europæisk brint-lastbil blev præsenteret for det store publikum
- Fransk el-varebiler kører ind på messe som verdensnyhed
- Svensk udstiller batteri-elektriske køretøjer på transportmesse
- Årets Lastbil er hollandsk
- Hollandsk lastbilproducent viser ny lastbilgeneration - og helt nye fuldt elektriske drivliner

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst