Forsiden
      

Opbygger er klar med ny 135 tm stykgodskran

Mandag 1. maj 2023 kl: 09:58
Af: Redaktionen

Opbygger er klar med ny 135 tm stykgodskran

Sawo A/S, der har afdelinger fordelt over det meste af landet, hvor de blandt andet bygger lastbiler op med kraner, præsenterer nu en ny 135 tm stykgodskran fra Effer

Kranen, der har navnet - Effer iQ1400 HP - er en stykgodskran, der hører til blandt de store Effer-kraner. Den er udstyret med styresystemet, SPACEevo, der kan forbedre produktiviteten og give en mere sikker drift. Sawo peger på, at stykgodskranens størrelsen og vertikale ydeevne gør den ideel til operationer i storbyområder.


Effer IQ1400 HP har en V10-Force tikantet kranarm og det nyeste kontrolsystem, SPACEevo. Den har en maksimal lodret rækkevidde på 39,5 meter. Med en flyjib på 26 tm kan den levere materialer med en "op og over" på 26 meter. 


V10-Force armen, der først blev brugt i Effer 1000, giver øget styrke til lodret ydeevne og forbedret overordnet præcision, der yderligere får et løft af det avancerede kontrolsystem. Armprofilen reducerer sidesvingningerne og gør lastleveringen i højden mere sikker.


Den høje løftekapacitet gør kranen velegnet til mange applikationer, men den mulige 83 graders arbejdsvinkel gør den specielt egnet til operationer i byområder, hvor kranen kan arbejde tættere på bygningerne og dermed fylde mindre i gadebilledet. 


Den lave vægt og kompakte chassisramme-størrelse gør det muligt at montere den på mindre lastbiler, end det er normalt for kraner i denne løftekategori. Det sænker indkøbs- og driftsomkostninger samt CO2-udledning - og giver mindst meger nyttelast.


Teknikken, kombineret med en CombiDrive4 fjernbetjening fra Olsbergs, giver kranføreren en øget præcision selv i høje højder. Sawo peger på, at Effer's 135 tm-serie leverer ydelser, der svarer til kraner i større segmenter.


Præcisionen og sikkerheden er forbedret med SPACEevo-kontrolsystemet med avancerede funktioner, mens kranens Load Stability System for vertikale bevægelser (LSS-V) kompenserer for utilsigtet overdreven håndtagsbevægelse ved lodrette operationer. Kranens Variable Stability Logic PLUS (VSL+) funktion optimerer løftekapaciteten ved at overvåge positionen og trykket af støttebenene. Dynamic Load Chart (DLC-S) reducerer opsætningstiden ved at simulere belastningskapaciteten, før støttebenene køres ud.


Effer IQ1400 HP deler reservedele og kontrolsystem med de andre kraner i IQ og IX serien, hvilket gør det enklere for operatører at bruge kraner i forskellige størrelser, og ejere af flere enheder kan sænke deres lagerbeholdning ved at have almindelige reservedele, der kan bruges på tværs af disse kraner.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Dagligvarer kommer med to nye kølebiler
- Kranproducent ved Aarhus løftede 2023 op på et tilfredsstillende resultat
- Færdselsstyrelsen udsender vejledning om indplacering af lastbiler i CO2-emissionsklasser
- Batteri-elektrisk lastbil kan komme i stødet på kort tid
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst