Forsiden
      

Værktøjet kommer med "det rigtige værktøj"

Tirsdag 29. august 2023 kl: 10:37
Af: Redaktionen

Værktøjet kommer med

Nordjysk Værktøjssalg A/S, der har hovedsæde i Frederikshavn, leverer værktøj, maskiner og tilbehør i høj kvalitet til metalindustrien, autobranchen, autolakere, malere og sandblæsere. Nu har virksomheden taget et nyt værktøj i brug til sine leveringsopgaver

Det nye værktøj, som chauffør Søren Munch hos Nordjysk Værktøjssalg A/S skal bruge til levering af de mange forskellige produkter over hele Nordjylland, er en to-akslet Scania P 320 B4x2 opbygget med fast lad med gardiner samt læssebagsmæk hos Brdr. Plagborg i Lindved ved Vejle og leveret af  lastbilsælger Dennis Andersen hos Stiholt i Aalborg.


Søren Munch har haft stor indflydelse på specifikationerne på det nye køretøj, da han har haft frie hænder af sin chef, indehaveren af Nordjysk Værktøjssalg Lars Perl Kristensen, til at vælge chassis, opbygning og indretning af bilen.


- Det er jo Sørens daglige arbejdsredskab, så han ved bedst, hvordan lastbilen skulle specificeres. At det blev en Scania, er hans afgørelse, og jeg stoler på, at det er et godt valg, siger Lars Perl Kristensen og fortsætter:


- Det er vigtigt, at Søren bliver glad for den nye lastbil, for han skal jo tilbringe rigtig mange timer i dens selskab.


Søren Munch selv er glad for den tillid, som chefen har vist ham.


- Jeg har været chauffør i seks-syv år efterhånden, og dette er min første nye lastbil. Min tidligere lastbil hos NJV var en tysker med 250 hk, så Scania’en med 320 hk er et klart fremskridt, siger Søren Munch, der har alt fra 1.500 kg til 9 ton på ladet, når han starter sin varetur om morgenen.


- Motorydelsen var dog ikke den vigtigste grund til, at jeg valgte Scania. Det var førerhuset, hvor jeg virkelig godt kan lide indretningen i det lavt placerede P-førerhus. Det er let at komme ind og ud af, det er støjsvagt, og det er meget logisk og fornuftigt indrettet. Og så gør det jo ikke noget, at Scania har et rigtig godt image for kørekomfort, sikkerhed og driftssikkerhed, siger han.


Om Nordjysk Værktøjssalgs nye værktøj:

Scania P 320:
  • Drivline: 9-liters, fem-cyl. rækkemotor på 320 hk/1.600 Nm, miljønorm Euro 6E. 14-trins gearkasse med både krybegear og overgear samt fuldautomatisk Opticruise gearskiftesystem. Enkeltreduceret bagtøj med 2,92:1 i udveksling med mekanisk differentialespærre
  • Førerhus: CP17N dagførerhus med lav ind- og udstigning. Indrettet med blandt andet køleskab, ekstra aflæggeplads, Premium instrumentpanel med integreret multimedieanlæg på 4x20 W, navigation, 7-tommer info-skærm, USB- og Bluetooth-tilkobling med mere. Premium førersæde med varme og ventilation, klapsæde i passagersiden med velour-betræk. Fuldautomatisk klimaanlæg og ekstra 3 kW kabinevarmer, LED-for- og baglygter, -kørelys og -positionslys
  • Chassis: ADR-godkendt chassis med lav chassishøjde og luftaffjedring på for- og bagaksel. En ekstra kørehøjde i luftaffjedringen plus 2 memory-niveauer, elektronisk akseltryksvisning i instrumentpanelet. 310 liters brændstoftank og 80 liters AdBlue-tank i højre side samt ekstra værktøjsskabe i venstre side. Fast lad på cirka otte meter med gardinsider samt 2.500 kg Z-lift. Max. akseltryk 8.000 kg på foraksel og 11.500 kg på bagaksel. Max. lovlig totalvægt 18.000 kg, lasteevne 9.070 kg køreklar



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet tip-trailer skal bruges til entreprønøropgaver
- Tre-akslet tip-trailer har tvangsstyret aksel
- Tysk trailerproducent har nået 2.000.000 aksler
- Shipping-virksomhed sendte en vognmand til Hedensted for at hente udtrækstrailer
- Haderslev-vognmand er klar til at hejse lad på ny tre-akslet kærre
- Man har sendt en twinsteeret trækker til Thisted
- Sværlasttrailer skal lægge lad ti tunge læs hos vognmand i Fredericia
- Lastbilfabrik markerer 60 år med rundvisninger
- Antallet af nyregistrerede lastbiler kørte frem i september
- 2025-model løfter brændstoføkonomien med op til tre procent
- Tip-trailer med automatisk rullepresenning skal klare noget af læsset hos vognmand i Gørding
- Amerikansk lastbilproducent solgte 88 tunge brint-elektriske lastbiler i juli kvartal

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst