Forsiden
      

Vestsjællandsk vognmand valgte Volvo med fire aksler

Tirsdag 5. september 2023 kl: 13:20
Af: Redaktionen

Vestsjællandsk vognmand valgte Volvo med fire aksler

Gørlev Vognmandsforretning i byen Gørlev, der har navnemæssige rødder tilbage til vikingetiden, fik for nogle uger siden leveret en ny fire-akslet Volvo FH540 8x4 med tridem-bogie og opbygget HMF Wirehejs hos Schmidt Tip i Løgumkloster i det sydvestlige Sønderjylland

Den nye fire-akslede Volvo FH540 har en seks-cylindret motor med en maksimumeffekt på 540 hk og er leveret med eksempelvis hjørnekamera, Work Remote, læssekamera og Volvo Dynamisk Styring.


Som elektroniske hjælpefunktioner er bilen blandt andet udrustet med Volvo Connect "Chaufførtider", som hjælper chaufføren med at få overblik over køre-/hviletidsreglerne. Chaufføren kan også oprettes til Volvo Connect-app’en og se egne chaufførdata og køre-/hviletidsinfo
 

Opbygning med wirehejs er som nævnt ovenfor udført hos Schmidt Tip i Løgumkloster, mens lakering er udført hos Sydfyns Autolak i Stenstrup mellem Svendborg og Ringe. 
 

Slutklargøring er foretaget hos Volvo Truck Center Holbæk, og den sidste kosmetiske klargøring er udført hos Dittes Bilpleje i Gislinge mellem Holbæk og Kalundborg.
 

Bilen er solgt og leveret af salgschef Peter Hansen fra Volvo Truck Center Holbæk.
 

Lidt om Gørlev:
Gørlev ligger mellem Kalundborg og Slagelse og har godt 2.300 indbyggere. I våbenhuset i Gørlev Kirke Gørlevstenene - to runesten fra Vikingetiden med blandt andet fuldstændige runealfabet. Gørlevstenene overgås i Danmark kun af Jellingstenene.


Gørlev har tidligere haft en sukkerfabrik, hvor nogle af sukkerfabrikkens bygninger og en gruppe funktionærboliger stadig står i den sydøstlige del af byen. Sukkerfabrikken lukkede i 2000, og en del af sukkerfabrikkens bygninger blev revet ned i 2008.


Stednavnet Gørlev er omtalt første gang i 1311 i formen Gerlefæ. Forleddet er sandsynligvis substantivet gammeldansk *gēr, der betyder »spyd« og i stednavne som regel beskriver et spydformet terræn. Efterleddet er substantivet lev, der sigter til besiddelser, der er modtaget som arv. Navnets betydning er sandsynligvis »det spydformede arvegods«. (Kilde: Trap Danmark)





Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Polsk trailerproducent kører trailer med lukket kasse ind på markedet i Skandinavien
- To tiptrailere skal køre for oliemølle på Nordfyn
- Paris kom til Randers i en T-udgave
- Logistikvirksomhed i Greve har taget fat i en ny tre-akslet kølebil
- Svensk lastbil var knap fem procent bedre til at spare på brændstoffet
- De første ud af 30 opbygninger er leveret
- Tiptrailer med fire aksler rummer 37 kubikmeter
- Kran kom hurtigt i brug
- Fire-akslet tip-trailer er leveret med kornpose
- Bilforhandler i Herning udvider sit sortiment med store lastbiler
- Fire-akslet tip-trailer får udgangspunkt på Falster
- Vognmand fra Thy tager elementerne med på ny nedbygget fire-akslet trailer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst



Klik venligst