Forsiden
      

Hybrid-varebil kan køre op til 110 kilometer på ren el

Tirsdag 30. januar 2024 kl: 11:53
Af: Redaktionen

Hybrid-varebil kan køre op til 110 kilometer på ren el

Den nye Ford Transit Connect har fået sat strøm til, når den inden længe lanceres i en plug-in hybrid-version. Den nye Transit Connect PHEV har en forventet elektrisk rækkevidde på op til 110 kilometer. Varebilen kan oplades med en 11 kW AC-oplader - eksempelvis på hjemadressen - eller med en 50 kW DC-hurtigoplader

Transit Connect PHEV har tre forskellige køretilstande, der hjælper føreren til at køre energimæssigt mest optimalt - man kan vælge mellem at køre på ren el, en kombination mellem el og benzin eller på ren benzin, hvor man gemmer den elektriske rækkevidde til senere brug - for eksempel ved kørsel i byen.


- I løbet af de sidste to år har vi elektrificeret Ford Transit-serien for at hjælpe vores varebilskunder med at accelerere deres produktivitet og elektrificering af deres virksomheder. Vores helt nye Transit Connect er endnu en vigtig brik på denne mission, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro.
Den nye Transit Connect PHEV skal ses i forlængelse af Fords omfattende modelprogram for varebiler, der blandt andet tæller de seneste lanceringer af de nye Transit Custom og Transit Courier.


Mange muligheder uanset drivlinje
Batteriet i den nye plug-in hybrid er kombineret med en ny 1,5 liters
EcoBoost benzinmotor med sekstrins automatgear, 150 hk og et drejningsmoment på 350 Nm 
Varerummet i plug-in hybriden er på op til 3,7 kubkmeter, den maksimale nyttelast er på 770 kg, mens den maksimale anhængervægt er på 1.400 kg
Som et alternativ til plug-in hybriden kommer den nye Transit Connect også med en 2,0 liters EcoBlue turbodieselmotor med 122 hk og med muligheden for at vælge mellem syvtrins automatgear eller sekstrins manuelt gear. En forhjulstrukken variant med 102 hk og manuelt gear er også tilgængelig
De konventionelle Transit Connect-varianter har fået et nyt varerum der giver en øget volumen på 3,1 til 3,7 kubikmeter afhængig af varebilens akselafstand
Her er den maksimale nyttelast er 820 kg , mens bilen kan trække op til 1.500 kg


Den nye Transit Connect byder på funktionelt og praktisk design både inde og ude. Varebilen har mulighed for et digitalt instrumentpanel udover den 10-tommer standard touchskærm, der blandt andet anvendes til navigation med mere.


Varebilen er trådløs kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay, mens trådløs opladning er tilgængelig i Transit Connect Limited- og Active- serierne. Har man brug for at oplade værktøj eller bærbar computer på farten, kan det lade sig gøre ved hjælp af USB-stik, der kan tilbyde op til 45 W.
 

Transit Connect har flere avancerede førerassistentsystemer som standard - blandt andet ’Pre-Collision Assist’, mens bakkamera og ’Blind Information System’ er standard på seriens premium-varianter.


I Danmark er muligt at bestille den nye Transit Connect Plug-in Hybrid i varianterne ’Trend’ og ’Limited’ i løbet af foråret, mens de første varebiler forventes at blive leveret til i anden halvdel af 2024.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år
- Lysende elektrisk lastbil skal give genklang
- Vognmand fra Kalundborg fik opbygget ny trækker i Jylland
- Transportvirksomhed på Vestsjælland tager læsset med ny fire-akslet tiptrailer med Hardox-lad
- Tysk lastbilproducent sender 200 lastbiler med brintforbrændingsmotorer ud på vejene
- Mercedes-Benz åbner for bestilling af ny Actros L
- Ribe-virksomhed har fået ny maskintrailer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst