Forsiden
      

Dækfirma har skiftet navn efter salg

Mandag 17. juni 2024 kl: 11:53
Af: Redaktionen

Med virkning fra mandag 1. januar blev Euromasters danske aktiviteter opkøbt af den danske dækproducent Vulkan Group ApS. Mandag 17.juni er det officielt, at Euromaster Danmarks nye navn er Dækpartner


- Med opkøbet og navneskiftet er vi nu to særdeles stærke specialister i Vulkan-familien. Den ene er Dækpartner A/S. Den anden er Vulkan Dæk A/S, og med de to solide ben at stå på er vi blevet en af dæk- og autobranchens stærke danske totalleverandører, siger Vulkan Groups administrerende direktør Henrik Nielsen og fortsætter:


- Vores ambition er også fremover at være en foretrukken samarbejdspartner for leverandører, producenter og kunder. Vores nye navn afspejler netop denne ambition.


Det var Henrik Nielsens far, der startede Vulkan Dæk tilbage i 1963. I dag er både Henrik Nielsen, hustruen Pernille Wardinghus og sønnen Michael Wardinghus Nielsen med i den daglige ledelse hos både Vulkan Dæk og Dækpartner.


- Vores primære fokus er at sikre, at Vulkan Dæk og Dækpartner også fremover vil være to af markedets stærkeste specialister. Vi skal fortsat være konkurrencedygtige og relevante i et stadigt skiftende marked, siger Henrik Nielsen.


- Dette vil blandt andet ske via administrative og salgsmæssige synergier mellem Vulkan Dæk og Dækpartner, påpeger han.


I oktober 2022 flyttede Vulkan Group ind i nye produktionsfaciliteter på 7.000 kvadratmeter i Sønder Borup ved Motorvej E45 syd for Randers. Nu er virksomheden klar til endnu en udvidelse på 1.100 kvadratmeter til nye lagerfaciliteter.


- Vulkan Dæk har med et topmoderne produktionsapparat i Randers, mens Dækpartner har 23 dæk- og serviceværksteder landet over. Vi har allerede skabt synergier på administrationssiden, og der vil komme flere til, siger Henrik Nielsen.


Indtil videre har Vulkan Dæk bistået Dækpartner med et nyt, strømlinet ERP-system (Enterprise Resource Planning). Fra og med efteråret 2024 bliver administrationen hos både Vulkan Dæk og Dækpartner samlet på Randers-adressen. 


Vulkan Dæk's specialer er Marangonis RingTread system og Michelins Recamic. Kunderne tæller en lang række førende dækcentre og vognmænd i Danmark, Sverige og Norge, mens Dækpartner er en veletableret, landsdækkende dæk- og autoservicekæde, der hjælper bilister og chauffører med autoservice, nye dæk og fælge.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- 2.310 nye hestekræfter trækker nogle af læssene for vognmand på Midtsjælland
- Esbjerg-vognmand kører sommerens vejr i møde med tre nye tre-akslede trækkere
- Den første af tre tre-akslede trækkere kom til Toftlund
- Vognmand i Ans så franske trækkere an - og købte to
- MAN'en er helt ude i skoven - en del at tiden
- Det nødvendige kommer med nye ladbiler - med kran
- Vognmand tog to fire-akslede trailere med til Odense
- Freelance-entreprenør kører ud med asfalt i ny tre-akslet tipkærre
- Lastbildesign fik en eftertragtet rød plet
- Vognmand fra Ishøj med rødder i 1800-tallet hentede nedbygget sværlasttrailer i Hedensted
- Lastbiler fra Södertälje får smart instrumentbræt
- Vognmand fra Holte holdt ind i Hedensted og hentede tre-akslet tip-kærre

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst