Forsiden
      

Service-aftale for brugte biler er populær

Mandag 19. august 2024 kl: 13:41
Af: Redaktionen

Service-aftale for brugte biler er populær

Serviceaftaler til vare- og lastbiler sikrer mod uforudsete omkostninger, fra køretøjerne er nye og en årrække frem. Iveco tilbyder også serviceaftaler til bruge vare- og lastbiler, der giver samme tryghed og sikkerhed. Service-aftalerne for brugte køretøjer kan tegnes for vare- og lastbiler, der er op til seks år gamle og med en kilometerstand på op til 280.000 kilometer for varebiler og 890.000 for lastbiler

- Vi kunne se et behov i markedet, hvor serviceaftaler ofte kun var tilgængelige for nye køretøjer. Hos Iveco tilbyder vi derfor denne unikke serviceaftale, der gør det muligt for vores kunder at tegne en aftale på brugte køretøjer, som er yngre end seks år fra deres første registreringsdato. Aftalerne løber fra seks måneder til fem år ad gangen alt efter kundes behov og bilens alder, siger Nico Jørgensen, der er TCO-manager hos IVECO.


Serviceaftalen sikrer, at alle nødvendige reparationer og udskiftninger af reservedele bliver håndteret uden uventede omkostninger. Når kunden betaler et fast månedligt beløb, får han økonomisk og driftsmæssig tryghed.


- Vi har oplevet stor tilfredshed fra vores kunder og tilmed en stigende interesse for denne aftale. Iveco tilbyder tre forskellige aftaler, en for regelmæssig service, en for forlænget garanti og en for garanti og slidtage, siger Remmi Edelbo Pedersen, der er Pre-Owned Manager hos IVECO.


Han fremhæver, at serviceaftalerne er særligt betydningsfulde og fordelagtige for virksomheder, der er afhængige af deres køretøjer for at holde gang deres forretninger i gang.


Ved at vælge en serviceaftale får man adgang til specialiseret viden og erfaring hos de mange autoriserede værksteder, hvilket har både driftsmæssige og økonomiske fordele.


- Vores mekanikere er uddannede og certificerede af os, hvilket sikrer høj og kontinuerlig kvalitet. Desuden kan man være sikker på, at man får Iveco-reservedele, der er fremstillet til netop vores modeller og i henhold til vores høje standarder, siger Nico Jørgensen.


Remmi Pedersen peger på, at med mulighed for at købe yderligere dækning, kan kunderne fortsætte med fuld sikkerhed og kontrol over omkostningerne - også selvom køretøjet er brugt.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tre-akslet tip-kærre er bygget til asfaltkørsel
- Vognmænd og andre registrerede færre nye lastbiler i august
- Lastbilproducent fremhæver brændstofbesparelse på op til 10 procent
- Trailerakselkoncept med el-motor hjælper på energiregnskabet
- Bokstrailer med åbenbar side er klar til brug
- Truck of the Year 2025 er elektrisk
- Lastbil med brint-forbrændingsmotorer er blevet hædret med innovationspris
- Fransk varebil vinder pris
- Kølemaskiner har kunnet køre elektrisk i 25 år
- Let chassis bærer tunge containere
- Hollandsk lastbilproducent har en bred vifte af modeller og løsninger med på messe
- Vognmand hentede to-akslede med treakslede

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst