Den fire-akslede tip-trailer rummer 61,5 kubikmeter

Onsdag 13. november 2019 kl: 11:12
Share  


Af: Redaktionen

Den fire-akslede tip-trailer rummer 61,5 kubikmeter

Lastas i Hedensted levede fornyligt en ny fire-akslet Kel-Ber tip-trailer med en 61,5 kubikmeter kasse med automatisk rullepresenning og sider, der kan åbnes, til vognmandsforretningen Sejer & Sønnichsen A/S i Byllerup-Bov tæt ved landegrænsen til Tyskland

Sejer & Sønnichsen A/S’ nye tiptrailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger, og med lukkede cyklistværn i begge sider.


Selve tip-kassen, der er bygget op af 40 mm alu-profiler, har en udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, som også fungere som bagdøre. I bagklappen er der monteret en kornlem. Bunden er fremstillet af 7 mm alu-plade beklædt med 15 mm kunststof. Siderne er beklædt med 10 mm kunststof.


Forrest er der monteret en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder. Venstre side er øverst opbygget som en tre-delt nedfældbar side, der er ca. 9.000 mm lang og 600 mm høj. Kassen er også monteret med en vibrator.


I højre side på chassiset er der monteret stigebeslag med tilhørende stige. I venstre side er der monteret en rustfri værktøjskasse og beslag til kost og skovl.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler, hvor første aksel er løftbar og fjerde aksel er både løftbar og selvstyrende.


Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.