Vognmand i Sevel har hentet tip-trailer i Hedensted

Tirsdag 28. januar 2020 kl: 12:10
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Sevel har hentet tip-trailer i Hedensted

Vognmand Jan Hedevang Jensen, der har hjemsted i Sevel mellem Skive og Holstebro, har for nyligt hentet en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer hos Lastas i Hedensted. Den nye tip-trailer, der rummer 37 kubikmeter i kassen, er blandt andet leveret med Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm, dumperventil, akseltrykmåler i ton og armeret tipslange for lang holdbarhed

Den nye tip-trailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger, cyklistværn i begge sider og kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse i venstre side.


Kassen er opbygget i alu-profiler og har indvendig tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem, samt 3/2-ventil monteret for automatisk åbning. Tophængslerne er flyttet 180 mm frem for at give 10 procent større åbning ved aflæsning.


Bunden er udført i 7 mm alu-plade i speciel slidstærk kvalitet. Siderne er fremstillet i 40 mm alu-profiler med 4 mm gods på indersiden og 2,8 mm gods på ydesiden.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede akslet med tromlebremser samt hæve-/sænkeventil. Første aksel er løftbar, mens fjerde aksel er løftbar og selvstyrende. 


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

 
Jan Hedevang Jensen er fjerde generation i den omkring 110 år gamle vognmandsforretning. 


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.