Renault Trucks vækger truck-race til og messe fra

Tirsdag 28. januar 2020 kl: 15:02
Af: Jesper Christensen

Den kommende IAA-messe for erhvervskøretøjer i Hannover må undvære Renault Trucks. Den franske lastbilproducent, der er en del af AB Volvo-koncernen har valgt at vise flaget over for chauffører med en show-truck ved ADAC Truck-Grand-Prix på Nürburgring i Tyskland frem for at deltage i IAA-messen i Hannover

Valget skal ses i lyset af, at Renault Trucks i 2020 stræber efter en mere personlig og kundeorienteret kommunikation. 


Renault Trucks direktør i Tyskland, Christophe Chardin, mener, at Truck-Grand-Prix'et på Nürburgring er den perfekte mulighed for at få chaufførerne i tale direkte og høre, hvad de har brug for i deres daglige arbejde, og hvad de synes godt om i Renault's lastbiler, og hvad der kan blive bedre.


Kunder, chauffører, fabs og andre med interesse i Renault Trucks vil ifølge planerne i løbet af 2020 få lejlighed til at deltage i arrangementer, hvor det vil være muligt at teste lastbilerne. 


Renauult Trucks vil tilrette sin kommunikation mere mod forskellige målgrupper frem for mere bredt på eksempelvis IAA. 


Den franske lastbilproducent deltager derfor eksempelvis i IFAT - fagmessen for vand, spildevand, affald og råstofbehandling i München.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.