Vognmand i Thy tyer til Stiholt igen og igen

Torsdag 13. februar 2020 kl: 19:24
Af: Redaktionen

Vognmand i Thy tyer til Stiholt igen og igen

Vognmandsfirma N.C. Christensen & Sønner i Hurup i Thy har i de senere år fået leveret en lind strøm af nye Scania’er fra Stiholt i Thisted. Den seneste ordre var på et dusin, og med de seneste leveringer af nummer 6, 7 og 8 af de 12 er man godt halvvejs gennem dusinet

De seneste leverede var af en tre-akslet Scania R 520 A 6x2/4 twin-steer trækkere og to to-akslede Scania R 450-trækkere. Den tre-akslede beskæftiges med diverse tung distributionskørsel med margarine, stykgods med videre over hele Danmark, mens de to-akslede trækkere især er beskæftiget med distribution af dagligvarer.


Fælles for de nye biler er, at det omfattende komfortudstyr i førerhusene er suppleret med lidt ekstra fra BJ Autopolstring i Padborg, mens Mosegaards Autolakering i Bramming har stået for lakeringerne. Alle biler er solgt af lastbilsælger Lars Pedersen samt opbygget og klargjort hos Stiholt i Thisted, der også har tegnet serviceaftaler på op til 10 år/1.200.000 km på vognmandens nye Scania’er.


 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.