Vognmand i Vissebjerg valgte vogn med walking-floor

Torsdag 23. juli 2020 kl: 09:26
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Vissebjerg valgte vogn med walking-floor

Lastas i Hendested har fornyligt leveret en ny fire-akslet Kel-Berg/Knapen-trailer med Walking Floor til Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS i Vissenbjerg på Vestfyn. Den luftaffjedrede trailer er leveret med ni-tons aksler med tromlebremser med hævbar første aksle og selvstyrende bagerste aksel

Den nye trailer, der har en tilladt totalvægt på 48.000 kg,  er bygget op over et selvbærende stålchassis med kongeboltkonstruktion i svær/stabil stålprofil, og med en alu-hjælperamme til den selvbærende konstruktion for at bringe egenvægten ned og give et større volumen i traileren.


Kasses sider er udført i 3/2 mm tykke og 600 millimeter brede alu-profiler, der er fuldsvejst indvendig. Kassen har en særlig overkantsprofil med løbeskinne til den tilhørende alu-skillevæg, der har en frigang over bunden på ca. 100 mm.
I bagenden er traileren leveret med en svingbar bom.


Det gående gulv er et Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 millimeter alu-bundbrædder i glat udgave med CF-betjening.


Bagdørene er også udført i alu-profiler. Under bagdørene er der monteret en tre-trins stige.
Traileren er derudover monteret med plastværktøjskasse, kost- og skovlbeslag samt almindelig rullepresenning.


Den nye Walking Floor trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Vognmandsfirmaet Palle Phillip ApS blev etableret i år 2012.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.