Den to-akslede hollænder fra Hedensted skal køre i Hovedstaden

Fredag 4. september 2020 kl: 11:25
Af: Redaktionen

Den to-akslede hollænder fra Hedensted skal køre i Hovedstaden

United Trans ApS, der har hjemsted i Skovlunde vest for København, har fået leveret en ny to-akslet DAF LF 260 med Kel-Berg gardin-fragtmandslad fra Lastas i Hedensted

Den nye to-akslede DAF er leveret med et udvidet Day Cab-førerhus med lygteenheder i kofanger med kombineret tågelygte- og kurvelysfunktion. Indvendigt er kabinen udrustet med ekstra opbevaringsplads bag sæderne, luftaffjedret førersæde med armlæn samt køleskab, kaffemaskine og walkie. 


Under førerhuset ligger en seks-cylindret dieselmotor på 6,7 liter på 264 HK. Efter den kommer en seks-trins AS-Tronic-gearkasse med overdrive og automatiseret gearskifte. Motorstyringen søger for at standse motoren efter tomgang i fem minutter. 


På sikkerhedsområdet er lastbien eksempelvis leveret med vognbane-alarm og bakkamera inklusic stor skærm.


Lastbilen er monteret med alu-tanke på 340 liter.


Opbygningen har en 40 mm selvbærende alu-bund med tværgående riller, 1.000 mm høje alusider og en 2.500 kg Zepro-lift med 2.000 mm liftplade i bagenden.


I højre side er der monteret en Kel-Berg plastværktøjskasse.


Den nye DAF er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


United Trans ApS blev etableret 1963 og drives i dag af anden generation. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.