Den toakslede kan blive 4,5 meter længere

Mandag 7. september 2020 kl: 13:58
Af: Redaktionen

Den toakslede kan blive 4,5 meter længere

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en to-akslet og nedbygget Kel-Ber-trailer med udtræk til Vognmand Mogens Kristensen ApS

Den nye trailer, der kan trækkes ud, så den kan blive 4,5 meter længere, er bygget op over et chassis med en centralvange i opsvejst højstyrkestål.
På det kraftige chassis, der er konstrueret til tung belastning, er der monteret 16 mm rundjern under kantrammerne samt to gange otte 8 surringsringe i selve kantrammerne.


Dertil kommer to gange fire kæpstokkehuller i kantrammen på den nedbyggede del og to gange fire  kæpstokkehuller i kantrammen på repos’et.


Repos’et bund er udført i 28 mm træplanker med ståldørk over kongetappen.


Til trailerne hører også fire forbredningsskilte og en rustfri værktøjskasse i venstre side.


Traileren er leveret med to ti-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Anden aksel har lift-fukntion og er medstyrende. 


Den nye udtrækstrailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Vognmand Mogens Kristensen ApS blev etableret i 1970 med transport af tømmer som hovedopgave og har løbende udvidet forretningen med transport af eksempelvis glas, kedler, både, og huse.


Vognmandsvirksomheden råder over 100 forskellige sættevogne, hvoraf den længste er på 34 meter, samt 22 kranbiler og 3 trækkere. 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.