40 år gammelt transportfirma får ny tre-akslet gardintrailer

Torsdag 29. oktober 2020 kl: 11:44
Share  


Af: Redaktionen

40 år gammelt transportfirma får ny tre-akslet gardintrailer

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en ny tre-akslet Kel-Berg gardintrailer til transportvirksoheden Stokholm Transport A/S, blev etableret i 1980, og som har hjemsted på Københavns vestegn

Den nye tre-akslede gardin-trailer er bygget op over et Heavy Duty-chassis med længdevanger opsvejst i I-profil og med kraftige kantskinner, der er glatte udadtil.


Gardin opbygningen har skydetag med 70 procents åbning, tre forskydelige sidestolper i hver side med bræddeholdere og i alt 24 brædder.


Bagenden lukkes med to sandwich-stålbagdøre med krydsfiner som mellemlæg. Bunden er udført med 28 mm hårdttræsplanker, mens der i kantrammen er seks kæpstokkehuller til de medfølgende 12 kæpstokke, der opbevares i et magasin på traileren.


Traileren er leveret med tre  ni-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser. Traileren er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 40.000 kg.


Den nye gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Om Stokholm Transport A/S:
  • Et af Stokholm Transport A/S’s specialer er transport og opbevaring af scener og teknisk udstyr for koncertproduktioner for store pop- og rocknavne, samt kørsel med TV- og teaterproduktioner
  • Virksomheden i øvrigt transport i Danmark og i udlandet
  • Stokholm Transport A/S har over 65 kørende enheder, der som tommelfingerregel bliver højst 36 måneder i virksomheden

Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.