Vognmand giver plads til ny city-trailer i sin flåde

Mandag 23. november 2020 kl: 09:51
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand giver plads til ny city-trailer i sin flåde

Vognmand Flemming Thisgaard i Give i det nordlige Sydjylland har taget en ny en-akslet Kel-Berg city-gardintrailer i brug. Den nye luftaffjedrede trailer, hvor akslen styres af et Tridec tvangsstyringssystem, er blandt andet leveret med fast alu-tag øverst og en Zepro-lift med en kapacitet på 2.500 kg og en 2.000 mm liftplade i bagenden

City-traileren er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger smat cyklistværn i begge sider.


Gardin-opbygningen har ud over ovennævnte tag og lift to forskydelige sidestolper med bræddeholdere i hver side med i alt 24 brædder.


Bunden er udført i 28 mm hårdttræsplanker, mens de er monteret ▪udvendige liftkontakter i begge sider.


Traileren, der er leveret med en ti-tons luftaffjedret aksler med tromlebremser, er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 25.000 kg.


Den nye city gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Vognmand Flemming Thisgaard beskæftiger sig med en bred viste af transportopgaver - eksempelvis kurerkørsel, distributionskørsel, maskintransport, transport af temperaturfølsomt gods og transport af teknisk udstyr. Der til kommer blandt andet salg og levering af sand, grus, granit, bark og flis. 
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.