Greve-vognmand har fået syv ud af femten

Tirsdag 8. december 2020 kl: 12:29
Af: Redaktionen

Greve-vognmand har fået syv ud af femten

Volvo Truck Center i Taastrup havde fredag i sidste uge linet syv nye tre-akslede volvo FH 500-trækkere op til afhentling. De syv trækkere var en del af en samlet ordre på 16, som vognmandfirmaet MSG APS har afgivet

De syv nye Volvo-lastbiler blev hentet af Yahya Gassa sammen med et passende antal chauffører. De nye lastbiler, der har 500 hk og turbo-compound motorer bag kølergitterne, er leveret med fjerntransport-brændstofpakke med I-See og I-Roll, som reducerer brændstofforbruget ved hjælp af GPS oplysninger om topografi via kort. 


Bilernes XL Globetrotter-førerhuse er er blandt andet udstyret med lædersæder, to køjer, fladskærms-tv, mikroovn, kaffemaskine, køleskab og navigation. 


Lastbilerne er leveret med Volvo Dynafleet flådestyringssystem samt Volvo Guld-servicekontrakt, der blandt andet indeholder forebyggende vedligeholdelse, serviceplan samt reparationer af drivline, el-komponenter og sliddele.


De syv lastbiler er en del af en samlet ordre på 16 Volvo FH 500 6x2 bogietrækkere. Til april 2021 leveres de næste 9 lastbiler til MSG ApS. De vil komme fra Volvo Trucks' nye modelserie.


Bilerne er solgt og leveret af Claus Hofman fra Volvo Trucks nye servicecenter i Taastrup  





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.