Elementer kommer med nedbygget fra Østjylland

Torsdag 10. december 2020 kl: 13:43
Af: Redaktionen

Elementer kommer med nedbygget fra Østjylland

Taasinge Elementer A/S, der har hovedsæde i det nordvestlige hjørne af Taasinger og dermed ligger tæt på Svendborg, har taget en ny tre-akslet og nedbygget Kel-Berg sværlasttrailer i brug. Den nye trailer skal bruges til transport af præfabrikerede tag- og facadeelementer

Den nye nedbyggede sværlasttrailer har et chassis, der er bygget op over en centralvange opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger og monteret med en rustfri værktøjskasse i hver side. Trailerens kantrammen er opsvejst i UNP 200-profiler, mens bunden er udført i 38 mm hårdttræsplanker. I trailerbunden er der to gange seks kæpstokkehuller med tilhørende kæpstokke i magasin.


Traileren er leveret med tre ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Tredje aksel er med lift med automatisk hæve- og sænkning.


Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Taasinge Elementer A/S blev etableret i 1971 og er en af Danmarks ældste producenter af præfabrikerede tag- og facadeelementer. Virksomheden, der har produktionsanlæg på Taasinge, i Hampen i Midtjylland og i Sindal i Vendsyssel samt i Letland, beskæftiger 180 medarbejdere. 








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.