Materiel-udlejer har taget to af de lange

Fredag 22. januar 2021 kl: 15:56
Share  


Af: Redaktionen

Materiel-udlejer har taget to af de lange

Virksomheden JM Trykluft, der udlejer entreprenør-materiel og har hovedsæde i Viby i Aarhus' sydlige del, har taget to fabriksnye fire-akslede Volvo-lastbiler opbygget med knæk-lad i brug. De to nye lastbiler er stationeret i virksomhedens afdelinger i henholdsvis Kolding og Vejle

De to nye lastbiler er fire-akslede Volvo FM 460 opbygget med 9-meter langt lad og frontmonteret kran. Hjulene på tre af de fire aksler er drejbare.


De er leveret med 13-liters motorer med 460 heste, I-shift automat. gearkasse, fuld luftaffjedring, motorbremse VEB+, komfort+ førerhuspakke, udsynspakke+, VDS - Volvo Dynamic Steering med aktiv sporeassistent, Work-Remote, ACC-intelligent fartpilot, elektronisk lastindikator og meget mere.


Bilstrup Karosseri i Stoholm vest for Viborg har stået for opbygning af bilernes knæklad, som er ca. 9 meter langt. Der er 6,7 tons hydraulisk spil indbygget i forsmækken, hydraulisk venderamper i bagenden, hvor begge betjenes via radiofjernbetjening. Der er desuden værktøjskasse på begge sider. 


HMF har leveret de frontmonterede kraner, som er af typen 1320-K3 med tre hydrauliske udskud og en ekstra ventil til rotator og EVS-stabilitetssystem. Bilstrup Karosseri har også monteret kranerne.


Bilerne er solgt og leveret af Jacob Bøje fra Volvo Truck Center i Aarhus.  


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.