Italiensk transportvirksomhed investerer i 1.000 lastbiler

Torsdag 4. februar 2021 kl: 12:58
Share  


Af: Redaktionen

Italiensk transportvirksomhed investerer i 1.000 lastbiler

Lannutti Group, der er et større italiensk transport- og logistikfirma med hovedsæde i Cuneo i det nordvestlige Italien, har bestilt 1.000 nye lastbiler hos Volvo Trucks. Der er tale om en ordre på 1.000 Volvo FH lastbiler med den nyeste brændstofbesparende teknologi, I-Save. Virksomheden ser muligheder i at reducere sit brændstofforbrug med 10 procent og dermed også CO2-emissionerne

Lannutti Group, der opererer i otte europæiske lande, har en flåde på 1.800 lastbiler. Beslutningen om at investere i 1.000 nye Volvo FH lastbiler blev taget efter en lang og omfattende brændstoftest, hvor den nye Volvo FH med I-Save blev sammenlignet med andre lastbiler i en blandet flåde. Resultatet var en anselig brændstofreduktion på 10 procent sammenlignet med en tilsvarende standard Volvo FH med Euro 6-trin C-motor.


- Flådefornyelsesprincippet for os i Lannutti Group er at prioritere lavemissionskøretøjer. Bortset fra pålidelighed er de vigtigste faktorer, at holde lastbilens vægt så lav som muligt, hvilket muliggør en højere nyttelast og holder brændstofforbruget på et minimum. Efter den positive testperiode besluttede vi, at alle nye Volvo-lastbiler skulle være I-Save-lastbiler, siger Valter Lannutti, der er administrerende direktør i Lannutti Group.


I-Save-versionen af ​​Volvo FH kombinerer en ekstra brændstofeffektiv motor med brændstofbesparende funktioner, der reducerer brændstofforbruget ved fjerntransport. De er også udstyret med yderligere sikkerhedsfunktioner, som eksempelvis vognbaneassistent og opmærksomhedsassistent som forebygger ulykker.


Ordren på 1.000 Volvo FH med I-Save leveres til Lannutti i løbet af 2021 og 2022.


Fakta om Volvo FH med I-Save:
  • 13 liters turbocompound motor på 460 hk (2.600 Nm) eller 500 hk (2.800 Nm)
  • Ekstra brændstofeffektive bagaksler
  • Motorer med tomgangslukning
  • I-Cruise med I-Roll, som justerer hastigheden for at holde brændstofforbruget nede
  • Servostyringspumpe med variabel flowforskydning
  • Opdateret I-See
  • Opdateret I-Shift med software til fjerntransport
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.