Entreprenør-firma rakte ud efter en kran - og har fået en rækkevidde på 15,1 meter

Torsdag 4. februar 2021 kl: 13:39
Share  


Af: Redaktionen

Entreprenør-firma rakte ud efter en kran - og har fået en rækkevidde på 15,1 meter

T.L.M. Herskind Entreprenørforretning ApS i Galten har taget en ny opbygning i brug. Der er tale om en fire-akslet Volvo FMX med tripple bogie opbygget med en bagmonteret Hiab-kran på 23 tonmeter hos opbyggervirksomheden Sawo's afdeling i Tilst vest for Aarhus

Hiab-kranen er en HIAB X-HiPro 232 E-5 XSD, der hører til i 23 tm-klassen og har en hydraulisk rækkevidde på 15,1 meter. 


Kranen er blandt andet leveret med ADC (Advanced Duty Control) der fungerer sådan, at når sjette funktion anvendes reduceres løftekapaciteten med omkring 10 procent. Der til kommer ASC (Automatic Speed Control), som ved belastninger over 90 procent nedsætter hastigheden trinløst og øger løftekapaciteten tilsvarende.


Kranen har fjernbetjening med XS Drive radiostyring med seks manøvrehåndtag og med støttebensudtræk over fjernbetjeningen. Den er monteret bagerst på lastbilen på en eksisterende krankonsol.


T.L.M. Herskind Entreprenørforretning ApS i Galten udlejer materiel til jord- og kloakarbejde, vandbygning samt naturgenopretning. Derudover har de kørsel med blokvogne samt kranbiler og to- og tre-akslede tipsættevogne.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.