Holstebro-vognmand har holdt den gående i snart 100 år - også med gående gulve

Onsdag 17. februar 2021 kl: 21:41
Share  


Af: Redaktionen

Holstebro-vognmand har holdt den gående i snart 100 år - også med gående gulve

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en ny fire-akslet Kel-Berg/Knapen-trailer med Walking Floor til vognmandsfirmaet Svend Erik Brogaard A/S, der har rødder ti bage til 1924. Med det "gående gulv kan chaufføren nærmest få godset til selv at gå ud af traileren


Den nye Kel-Berg/Knapen-trailer er bygget op over et selvbærende stålchassis med kongeboltkonstruktion udført i svær og stabil stålprofil med en aluminiums-hjælperamme for den selvbærende konstruktion, der mindsker egenvægten og øger trailerens volumen.


Kassens sider er udført i 600 mm brede alu-profiler der fuldsvejst indvendig. Øverst er der en særlig overkantsprofil med løbeskinne til trailerens aluminiumsskillevæg, der har en frigang over bundeb på ca. 100 mm.
Bagdørene, der også er udført i alu-profiler, har lukkestænger i stål. I frontvæggen er der en mandsskabslem i venstre side. Det gående gulv er et Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu-bundbrædder i glat udgave.

Under bagdørene er der en tre-trins stige. I venstre side foran akslerne er der monteret kost- og skovlbeslag og plastværktøjskasse. Med traileren hører en tre-meter stige og stopklodser.

Traileren er leveret med almindelig rullepresenning, fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Første aksel er hævbar, mens fjerde aksel er selvstyrende.


Totalvægten er på 48.000 kg.


Den nye Walking Floor trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Vognmand Svend Erik Brogaard A/S blev grundlagt i 1924 og har i dag er 27 lastbiler plus 5 små og 2 store varebiler. Vognmandsvirksomheden beskæftiger sig med distribution, ekspres-kørsel både inden- og udenrigs, køletransport, frysetransport og entreprenørkørsel. 
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.