Vognmand på Falster får en ny model med gående gulv

Tirsdag 1. juni 2021 kl: 12:27
Af: Redaktionen

Vognmand på Falster får en ny model med gående gulv

Vognmand Jakob Andreasen har taget en ny Knapen-trailer i brug. Den nye trailer er Knapen's nye model Exside Walking Floor-trailer med åbenbar side, og er leveret af Lastas i Hedensted

Den nye trailer er bygget op over et selvbærende alu-chassis med en kongeboltkonstruktion udført i  svær/stabil stålprofil og med en stål-hjælperamme til den selvbærende konstruktion, så egenvægten er holdt nede og trailerens volumen er øget.


Trailernes kasse er bygget op i sider udført i 600 mm brede fuldsvejsede alu-profiler med en speciel overkantsprofil med løbeskinne til trailerens alu-skillevæg, der har frigang over bunden på ca. 100 mm. Venstre tagvange er hydraulisk hævebar. Øverst er der monteret en automatisk rullepresenning.


Trailerens gående gulv er et Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 10 mm alu-bundbrædder i glat udgave med CF betjening. Bagdørene er udført i alu-profiler. Under bagdørene er der monteret en tre-trins stige. Traileren er derudover monteret med kost- og skovlbeslag samt to plastværktøjskasser i venstre side foran akslerne plus en tre meter stige og stopklodser.


Traileren har to rækker surringsringe med 13 ringe i hver. Dertil kommer seks færgeringe monteret på chassiset. Forrest er der en mandskabslem.


Traileren er leveret med tre ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. Første aksel er hævebar.


Den nye Walking Floor trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Vognmand Jakob Andreasen er en familiedrevet virksomhed, der blandt andet udfører alle former for fragt og kurerkørsel på Sjælland og Lolland Falster - og også til Sverige.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.