Maskinstation ved Ølgod fører læsset frem i fire-akslet tiptrailer

Tirsdag 6. juli 2021 kl: 15:43
Af: Redaktionen

Maskinstation ved Ølgod fører læsset frem i fire-akslet tiptrailer

Bounum Maskinstation A/S, der har hjemsted i byen Bounum mellem Ølgod og Varde, har fået en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer, der kan rumme 64,5 kubikmeter i kassen. Den nye trailer, der har åbenbare sider og automatisk rullepresenning, er leveret af Lastas i Hedensted

Den nye trailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger samt cyklistværn i begge sider.


Tipkassens bagklap er udvendig tophængt og har pneumatisk åbne- og lukkesystem. Kassens sider er fremstillet i 40 mm alu-profiler med 2,5 mm indvendig godstykkelse og 2,0 mm udvendig. Siderne er monteret med kunsstofplader i en højde på 1.250 mm. Kassens bund er udført i 7 mm alu-plade og monteret med 15 mm kunststofbund.


Kassens venstre side er tre-delt- Øverste del er oplukkelig i ca. 9.000 mm længde og virka 600 mm ned fra overkanten.


Tipkassen har udluftning i fronten og med kornlem i bagklappen.


Til traileren hører en tre meter stige med beslag i højre side plus kost- og skovlbeslag i venstre side.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser og hæve-/sænkeventil. Første og fjerde aksel er løftbare og selvstyrende.


Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.