Pederstrup-vognmand har fået ny fire-akslet forvogn med pusher-aksel

Tirsdag 12. oktober 2021 kl: 13:04
Share  


Af: Redaktionen

Pederstrup-vognmand har fået ny fire-akslet forvogn med pusher-aksel

Pederstrup Vognmandsforretning - Eigild Knudsen ApS, der har hjemsted i Pederstrup ved Kjellerup i Midtjylland, har fået en ny fire-akslet Volvo FM 500 8x4 med tridem-bogie, hvor den forreste aksel er en pusher-aksel

Lastbilen har sovekabineførerhus med komfort+ førerhuspakke, køleskab under køjen, mikroovn, lædersæder, udsynspakke+, navigation, blinkvinkelkamera, læssekamera - og bakkamera på både bil og krankonsol. 


Bilen er leveret med I-Shift-gearkasse med krybegear, Volvo Dynamisk Stying, VEB+ motorbremse, alufælge, fuld luftaffjedring, elektronisk lasteindikator, work-remote.


HMF i Nørresundby har stået for opbygning med trevejs wirehejs, bagmonteret hydraulisk aftagelig krankonsol med HMF 2820 kran og HMF hejseladkasse med fuld pendel i venstre side samt plads til 20-fods container. 


Den nye Volvo FM 500 er lakeret hos Ringvejens Autolak og plysset hos FIX Autopolstring.


Med bilen har Pederstrup Vognmandsforretning - Eigild Knudsen ApS valgt at få en Volvo Guld-kontrakt, der omfatter forebyggende vedligeholdelse og alle lastbilsreparationer.


Bilen er solgt og leveret af Jacob Bøje fra Volvo Truck Center i Aarhus.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.