Påhængsvogn med fire-aksler og gardinopbygning bliver bagerste del ag et syv-akslet vogntog

Onsdag 17. november 2021 kl: 11:09
Af: Redaktionen

Påhængsvogn med fire-aksler og gardinopbygning bliver bagerste del ag et syv-akslet vogntog

Transportvirksomheden AutoBude A/S, der har hovedsæde i Hedensted, har hægtet en ny fire-akslet Kel-Berg påhængsvogn med gardinopbygning efter en tre-akslet forvogn - også med gardinopbygning. Den nye fire-akslede påhængsvogn er leveret af Lastas i Hedensted


Om den nye påhængsvogn:

Chassisopbygning:
  • Lukket cyklistværn i begge sider og skærme mellem akslerne
  • Ståldørkbund
  • Boltforskydelig trækstang med 57,5 mm trækøje
  • Tvillingmontering på alle aksler
  • To arbejdsskabe i venstre side
  • Zepro-lift i bagenden

Påhængsvognen er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser og EBS-bremseanlæg med roll stability program. 


Den nye gardinanhænger er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


afhente denne flotte nye Kel-Berg 4 akslet gardinanhænger fra Lastas i Hedensted. I 1996 overtog Brian Pedersen forretningen, som han driver i dag. 


AutoBude A/S, der drives af Brian Pedersen, har domicil og lagerhotel i Hedensted samt en afdeling i Greve. Virksomheden har fokus på transport af pallegods og kan tilbyde oplagring af partigods, samt pallegods på lagerhotellet i Hedensted. Virksomheden tilbyder også firma- og kurérkørsel i Danmark og Europa.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.