Kabel- og anlægsentreprenør har fået fire-akslet opbygget med kran og tip

Mandag 29. november 2021 kl: 15:02
Share  


Af: Redaktionen

Kabel- og anlægsentreprenør har fået fire-akslet opbygget med kran og tip

Volvo Truck Center i Taastrup har leveret en ny fire-akslet Volvo FM500 8x2 med tripple-bogie til kabel- og anlægsentreprenørvirksomheden Petri & Haugsted A/S i Rødovre. Den nye Volvo FM500 er opbygget med en Hiab-kran og et Nopa trevejs-tip hos opbyggervirksomheden Sawo A/S

Bilen er fra Volvo Truck Center leveret med en 500 hk motor, 12 trins I-Shift gearkasse, Globetrotter førerhus, luftaffjedring på alle aksler, el-hydraulisk styret løbeaksel, Volvo Dynamisk Styring samt en Volvo Guld-servicekontrakt, der blandt andet indeholder forebyggende vedligeholdelse, serviceplan samt reparationer af drivline, el-komponenter og sliddele.


Hos Sawo A/S er den blevet forsynet med en Hiab X-HiPro 262 EP-4 kran med fjernbetjening, grab og rotator samt et Nopa trevejs tippelad.


Bilen er leveret af Claus Hofman fra Volvo Truck Center i Taastrup.


På billedet øverst se administrerende direktør i Petri & Haugsted A/S, Jacob Thor Hansen (tv) sammen med chaufføren Johnny, som skal køre i den nye Volvo, og som også har haft stor andel i processen med opbygningen af bilen. 
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.