Populær kran og hejs er leveret til entreprenørfirma

Torsdag 23. december 2021 kl: 09:00
Share  


Af: Redaktionen

SAWO har leveret HIABs mest solgte kran i Danmark, HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD til Entreprenørfirmaet Markussen ApS. Kranen er opbygget på et Scania R 650 B8X4NB chassis, som også er forsynet med en MULTILIFT hejs.

Kranen er i 30 tm klassen med 5 hydrauliske udskud til 15,1 meter og med Combi Drive 3 radiostyring. Den sidder på et bagmonteret SAWO 28 tm krankonsol. Kranen har VSL støttebensovervågning, som øger kranens kapacitet jo længere støttebenene køres ud.

Ståplatform i stål er monteret over drejecylinder på kran med stålstige og trin i højre og venstre side, påsvejst krankonsol.

Foran kranen er køretøjet opbygget med det mest solgte kroghejs i Danmark fra MULTILIFT af typen, Ultima 24SL.61. Hejset har tip- og optrækskapacitet på 24 ton og beregnet til containere på 5,0-6,8 mtr. Det har glidesats der ved af- og pålæsning af container, hæver containeren, så den kører bagud på bagruller og der dermed ikke slides på container og støtteklodser. Af ekstra funktioner har kunden valgt Ilgang, Hurtigtip samt Safe speed.

For at letter vedligeholdelsesarbejdet, er der endvidere Groeneveld OnePlus centralsmøreanlæg på kran og kroghejs.

Entreprenørfirmaet Markussen ApS i Holstebro tilbyder alt inden for vognmandskørsel, naturopretning samt nedrivning og nedbrydning.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.