Inspektionsfirma kører ud med syv-akslet vogntog med tip og kran

Mandag 3. januar 2022 kl: 12:53
Share  


Af: Redaktionen

Inspektionsfirma kører ud med syv-akslet vogntog med tip og kran

Opbyggervirksomheden Sawo har fornyligt opbygget en fire-akslet Scania til Rico's TV Inspektion A/S i Regstrup syd for Holbæk. Virksomheden er specialiceret inden for TV-inspektion, kloakrenovering, tæthedsprøver samt kloakservice på Sjælland og Fyn. Sammen med opbygningen har Sawo leveret en ny tre-akslet Nopa-kærre

Sawo's afdeling i Kolding har stået for opbygningen af den fire-akslede Scania R 540 B8X4*4NB med en Hiab X-HiPro 302 EP-5 CD kran i 30 tm-klassen med manuelt opsvingbare støtteben og fem hydrauliske udskud, som giver kranen en hydraulisk rækkevidde på 15,1 meter.


Forvognens tippelad er et Nopa FTPL320 tre-vejstip med kattelem i forsmækken (lille aftagelig sektion i forsmækkens venstre side) samt automat- og svenskerbagsmæk, der åbnes i højre side. Sidehøjden er 1.000 mm med pendel lodret, så siden kan lukkes ned i ca. 170 grader.


Kærren er en tre-akslet Nopa KTS240 med tre-vejs tip, 1.100 mm sider, surringskroge under ladrammen i hver side samt fire sæt aftagelige stolper.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.