Vognmand øst for Roskilde har fået ny fire-akslet forvogn

Tirsdag 18. januar 2022 kl: 10:54
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand øst for Roskilde har fået ny fire-akslet forvogn
På billedet til venstre ses indehaver og direktør Rene Vesterlyng sammen med chaufføren Brian, der skal køre den nye slamsuger.

Gundsø Entreprenør Forretning, der har hjemsted mellem Roskilde og Hedehusene, har taget en ny fire-aklet Volvo FMX 500 8x4 med tridem-bogi i brug. Den nye fire-akslede forvogn er opbygget som slamsuger

Den nye slamsuger hos Gundsø Entreprenør Forretning er opbygget hos Bucher Municipal med et FlexLine C130-slamsugeraggregat med en 13 kubikmeter tank og en 170 bar Uraca-spulepumpe, CVS-vakuumpumpe type Vacustar 1600, 180 meter spuleslange, kassetteafvanding for og bag stempel samt fældbar og hydraulisk betjent sugeslangetromle.


Den fire-aklede Volvo FMX 500, der har en drivline med en 500 hk motor og en 12 trins I-Shift gearkasse, er leveret med Globetrotter førerhus, tandem-bagaksel og el-hydraulisk styret løbeaksel, luftaffjedring på alle aksler, Volvo Dynamisk Styring med mere suppleret med Volvo Dynafleet Flådestyringstjenester (automatisk download af chaufførtider/kørehviletid) samt Tjenesten Brændstof og miljø (overvågning samt rapportering af brændstof forbrug og effektivitet)


Bilen er leveret af Claus Hofman fra Volvo Truck Center Taastrup.

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.