Bokstrailer er med på vejen med roadshow

Mandag 4. april 2022 kl: 10:54
Share  


Af: Redaktionen

Bokstrailer er med på vejen med roadshow

Lastas i Hedensted har fornyligt leveret en to-aklet Kel-Berg bokstrailer til virksomheden Dansk Roadshow ApS, der har hjemme i Egå i Aarhus-områdets nordøstlige del. Den nye trailer skal bruges i forbindelse med virksomhedens aktiviteter inden for events, festivaler, roadshow med mere

Bokstrailer er med på vejen med roadshow
Om den nye to-akslede bokstrailer fra Kel-Berg:

Chassis-opbygning:
  • Chassis med længdevanger opsvejst i I-profil
  • Stærke tværvanger og forstærkninger
  • Underkøringskofanger og cyklistværn efter danske regler

Boks-opbygning:
  • 40 mm boldmonteret fast tag
  • 3 rækker surringeskinner fra 800 - 1.200 mm højde
  • 4 mm stålplade monteret på forsmækken
  • Pladebund
  • Monteret med ZHD-lift 2.500 kg med 2.000 mm liftplade i bagenden


Traileren er leveret med to ti-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser og med Tridec tvangsstyring af den bagerste aksel ved hjælp af et stang-system.


Den nye trailer er leveret af Emil Villadsen fra Lastas Trucks Danmarks A/S.


Dansk Roadshow blev grundlagt i 2001 og holder til i Egå nær Aarhus. Virksomheden, der hjælper virksomheder med at promovere sig gennem events, festivaler, roadshow med videre, har specialiseret sig i at udvikle og producere alle former for kreative ideer i samarbejde med kunden - eksempelvis forvandling af skibscontainere til eventcontainere, fremstilling af event-møbler og at bygge transportsystemer til eventudstyr. Virksomhedens event-logistik sørger for transporten fra A til B og hjælper med mobile faciliteter, håndtering af eventmateriel og -udstyr - eksempelvis pakning af trailer, transport, opstilling og nedtagning landet rundt, samt sikrer at udstyr kommer frem til tiden.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.