Vognmand i Vestvendsyssel valgte vestsvenske lastvogne

Tirsdag 19. april 2022 kl: 11:56
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Vestvendsyssel valgte vestsvenske lastvogne

Kaas Vognmandsforretning ApS, der har hjemsted mellem Kaas og Pandrup lidt nord for Åbybro i det vestlige Vendsyssel, fik for nylig leveret to nye og ens tre-akslede Volvo FH 540-trækkere med drejbar bogie opbygget med kombineret diesel- og hydraulik tank i venstre side og værktøjskasse i højre side. Kombi-tanken er valgt for at have plads til mest muligt dieselolie med og samtidig have plads til en god værktøjskasse

Bilerne er forsynet en 540 hk motor og I-Shift gearkasse. Derudover har de fuld LED-pakke, komfort+ førerhuspakke, informationssystem med navigation og Volvo Connect, udsynspakke++, I-See, I-Roll og Volvo Dynamisk Styring. 


Vognmand Keld Gjøl Jensen, der ejer og driver Kaas Vognmandsforretning ApS, har derudover valgt at få monteret smørefri skamler på bilerne, hvortil han også har tegnet Volvo Guld aftale.


Opbygning og levering er foretaget af Volvo Truck Center i Aalborg. Bilerne er solgt af Peter Dahl fra Volvo Truck Center Aalborg.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.