Belægningsspecialist kører ud med den tredie i rækken

Tirsdag 17. maj 2022 kl: 11:53
Af: Redaktionen

Belægningsspecialist kører ud med den tredie i rækken

Pankas A/S, der har specialiseret sig i belægningsentrepriser i Nordeuropa og er specialister i fremstilling af asfaltmaterialer og belægninger, er kørt ud med en ny specialiseret bil opbygget hos Sawo's afdeling i Lemvig

Bilen er bygget med et 7,0 meter fast lad, hvor der er monteres en special asfaltkasse. Bilen er bygget med 300 mm høje alu-sider, hvor den forreste del i højre side er nedfældbar. På venstre side er der monteret en vertikal lift til hjælp ved af -og pålæsning af grej, som bruges ved udlægning af asfalt.


Liften er placeret, så den både fungerer som sideafskærmning og afskærmning. På forsmækken er der monteret skinner for sikring og surring af gods. 


Værktøjskasser er placeret og indrettet efter chaufførens ønsker. Der er ligeledes også monteret en 600 mm udskudskofanger grundet udhænget på udlægger-sneglen, når bilen kører solo.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.