Vognmand i Galten har fået ny fire-akslet med tandemløft

Fredag 10. juni 2022 kl: 11:27
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand i Galten har fået ny fire-akslet med tandemløft

Vognmand Lars Therkildsen ApS i Galten vest for Aarhus, der markerer sig med påskriften Lars Therkildsen og Far på bilerne, har sammen med en chauffør hentet en ny fire-akslet Volvo FM. Bilen er den første ud af to, som bliver leveret i 2022

Der er tale om en fire-akslet Volvo FM540 8x4 Globetrotter med blandt andet I-Shift automatgearkasse, motorbremse VEB+, tandemakselløft, Volvo Dynamisk Styring, Komfort+ førerhuspakke med lædersæder, køleskab under køje og kaffemaskine.


Bilen er opbygget hos Hadsten Tipservice med frontmonteret 92 tm Palfinger-kran og forstærket til fuldløft ud over frontstøttebenet samt fast lad. Sammen med bilen har firmaet fået leveret en tre-akslet kærre fra Nordic Trailer.


Tilslutning og klargøring er foretaget af opbyggerteamet hos Volvo Truck Center i Aarhus. Bilen er finansieret af Volvo Trucks Financial Service og er leveret med servicekontrakt.


Jacob Bøje fra Volvo Truck Center i Aarhus har stået for salg af bilen.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.