Svensk olieselskab har bestilt 220 kassevogne og lette lastbiler til udlejning

Tirsdag 14. juni 2022 kl: 12:30
Af: Redaktionen

Svensk olieselskab har bestilt 220 kassevogne og lette lastbiler til udlejning

Iveco skal de næste måneder levere 220 Iveco Daily'er til svenske OKQ8, der driver tankstationer over det meste af Sverige. Ordren omfatter både kassevogne på 12 og 18 kubikmeter og biler opbygget med kølekasser

OKQ8 har bestilt de 220 nye Iveco Daily'er for at imødekomme en stigende efterspørgsel efter biler ti leje hos bøde private og virksomheder.


- Vi har øget vores biludlejningsvirksomhed med 50 procent de tre seneste tre år, siger Mattias Hagman, der er Product & Fleet Manager Rental hos OKQ8.


Ud over fokus på private kunder har OKQ8 også specialiseret sig i udlejning af køretøjer til virksomheder i de store byer. I Stockholm (Västberga, Globen og Bromma) og i Göteborg (Bäckebol og Partille) har OKQ8 samlet en stor flåde af kassevogne og lette lastbiler til udlejning.


Alle de 220 nye Iveco Daily er omfattet af en S-Life service-aftale for at sikre, at bilerne er på vejene frem for at være på værksted. Da kunderne efterspørger enkle biler og gode køreoplevelser, er samtlige biler udrustet med en otte-trins automatgearkasse. 


Tekst til billedet øverst:

En af tankstationerne, der kommer til at udleje nogle af de 220 nye Iveco Daily'er er OKQ8 i Bäckebol, hvor Christofer Olsson (tv) er säljchef. Marcus Torin (M) er Iveco's storkundeansvarlige, og Mattias Hagman (th) er Product & Fleet manager hos OKQ8. (Foto: OKQ8)






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.