Lastbiler med kran og ladopbygning fra Vestjylland skal bruges på Sjælland

Onsdag 13. juli 2022 kl: 15:07
Af: Redaktionen

Lastbiler med kran og ladopbygning fra Vestjylland skal bruges på Sjælland

Opbygger-virksomheden Sawo's afdeling i Lemvig - Vandborg Karosserifabrik - har opbygget og leveret to lastbiler med kraner i 26 tm-klassen og tre-vejstip til Munck Forsyningsledninger A/S

Afdelingen i Lemvig har opbygget de to lastbiler - begge fire-akslede Volvo FM 500 8x2 med tripple-bogie - med Hiab X-HiPro 262 EP-5 XSD-kraner og Nopa FTPL320 tippelad.


Hiab-kranerne, der er monteret bag førerhusene, har en hydraulisk rækkevidde på 15,1 meter med fem udskud. Kranerne har XS Drive-radiostyring og LSS-H (Load Stabilizing System), der dæmper horisontale bevægelser, så kranarm-bevægelsen bliver mere flydende.


Med til kranen er leveret en Kinshofer sandgrab af typen KM 602 på 650 liter.


Nopa tippeladene er af typen FTPL320, hvor højden på for-og automatbagsmæk er 1.100 mm. Der er en kattelem (lille låge) i forsmækkene. Siderne har pendel lodret i begge sider. Tippet kan betjenes via kranfjernbetjeningen.


Munck Forsyningsledninger A/S etablerer og renoverer alle kategorier af forsyningsledninger - fjernvarme, fiber, gas, tele- og lysleder samt kloak og vand. 


De to nye opbygninger får hjemsted i Munck Forsyningsledninger A/S afdeling på Sjælland. 







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.