Vinderbil fra ørkenrally i Saudi Arabien kører ind på messe i Sverige

Onsdag 17. august 2022 kl: 10:43
Af: Redaktionen

Vinderbil fra ørkenrally i Saudi Arabien kører ind på messe i Sverige

Den store svenske transportmesse, Elmia Lastbil, åbner i næste uge i Jönköping efter en længere corona-pause. En af er Allison Transmission, der på sin stand blandt andet vil fremvise nye elektriske aksler, og ikke mindst give de besøgende chancen for at opleve og se vinderbilen fra Dakar Rally

Elmia Lastbil er Sveriges største messe for transport, distribution og logistik. Hos Allison Transmission er Mats Hallgren, der er Area Sales Manager Nordics, glad for, at det endeligt er blevet messetid igen.


- Det er utrolig dejligt, at det endelig er blevet tid til messen igen. Det er altid hyggeligt at møde kunder og bekendte i branchen, og i år har vi ovenikøbet mulighed for ikke blot at vise fordelene ved vores gearkasser, men også for at have vinderbilen fra Dakar Rallyet med på vores stand. Det bliver et højdepunkt, siger han.


Bilen fra Dakar Rally - en Iveco - er udstyret med en fuldautomatisk gearkasse fra Allison. Pålidelighed og udholdenhed er to væsentlige faktorer bag valget af gearkasse - faktorer, der er uundværlige på rallyets hårde og udfordrende distancer. 


- Dakar Rally handler ikke så meget om fart, som de fleste andre konkurrencer, men mere om udholdenhed og kraft. Derfor er den bil, vi har med os til Elmia Truck, et perfekt eksempel på, hvordan man sikrer holdbarhed, udholdenhed og pålidelighed med vores gearkasser, siger Mats Hallgren.


Et kig ind i fremtiden
Ud over rallybilen vil repræsentanterne fra Allison Transmission også byde de besøgende på et kig ind i fremtiden ved blandt andet at vise emissionsfrie elektriske aksler til mellemtung og tung transport:


- Vi ser, at elektrificering er højt værdsat i markedet, og vi vil selvfølgelig gerne være på forkant. Med vores seneste produktserie eGen Power kan vi tage førersædet med hensyn til at føre elektrificering ind i fremtiden for kommercielle køretøjer. Vi kigger altid fremad og lytter til markedet - og det her er kun et første skridt i den retning, siger Mats Hallgren.


Elmia Lastbil finder sted i dagene 24.–27. august. Interesserede kan se mere om transportmessen i Jönköping her:















Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.