Forsyningsvirksomhed i Grevinge er blevet forsynet med ny tre-akslet trækker

Mandag 22. august 2022 kl: 12:18
Af: Redaktionen

Forsyningsvirksomhed i Grevinge er blevet forsynet med ny tre-akslet trækker

MAN-forhandler HE Jørgensen leverede i sidste uge en ny tre-akslet MAN TGX 28.510 6x2-trækker til Odsherred Forsyningsservice A/S. Virksomheden, der har hjemsted i Grevninge lidt sydvest for Vig, leverer drikkevand og håndterer spildevand i Odsherred

HE Jørgensen havde den nye tre-akslede trækker stående på lager, og da den passede til ønsker og behov hos Odsherred Forsyningsservice A/S, gik der ikke mange dage fra bestilling til levering


Den nye MAN TGX 28.510 6x2-trækker er en "HEJ Edition”, som eksempelvis er udstyret med elektrisk glassoltag, el-indstilbare sidespejle med varme, sædevarme, semidigital instrumentering, 12-trins TipMatic automatiseret gearkasse med gearvælger ved rattet, adaptiv fartpilot, lane-assist, elektronisk intelligent håndbremse og SmartSelect, der er den nye styreplatform, som styrer MAN’s radio, navigation med mere.


Interiøret i den fabriksnye MAN TGX ”HEJ Edition” består blandt andet af slidstærke premiumsæder, luftåbninger med chrome-rammer, multifunktionslæderrat, sort læderbund med rødt HE Jørgensen logo, kromlister i dørene og speciallavet opbevaringsskab over køje i matchende design til læderbunden.


Kabinen er den største MAN-førerkabine med maksimal komfort - både under arbejdet og i pauserne. MAN'ens ydre består blandt andet af spejlkapper, indfarvede sideskørter, mørkegrå Individual S-designsolskærm, krome-hjulkapsler samt kølergrill med forkromede lameller. 


MAN'en er opbygget med fuld aludørk samt et to-strengs hydraulikanlæg. 


Bilen er solgt og leveret af Thomas Ravn fra HE Jørgensen.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.